Vrhunska izpopolnitev obraza z očali Wood Stock Eyewear

  • 14.12.2015

Wood Stock Eyewear je eden prvih proizvajalcev lesenih očal v Sloveniji. Že od samega začetka so svoj potencial usmerili v ročno izdelavo, saj menijo, da le ročno narejena očala lahko konku­rirajo očalom iz drugih materialov.

(Foto: Uroš Podlogar)

Za svoja očala samozavestno trdijo, da so popolna zamenjava klasičnim očalom, saj skupek dobrih materialov, osebnega pristopa in ročnega dela omogoča, da se očala popolnoma prilegajo obrazu, so udobnejša za nošnjo in poleg tega zaradi stika kože z naravnim materialom veliko bolje dihajo, kar pomeni manj potenja na stičnih delih z obrazom.

Lesena očala niso trajnostni izdelek zgolj zaradi naravnega materiala, ampak tudi zato, da se očala iz lesa lahko popravljajo, prenavljajo in obnavljajo.

Pri Wood Stock Eyewear poskrbijo za zaščito vaših oči z lečami podjetja HOYA, ki se ponašajo z najboljšim antireflek­snim nanosom na trgu, popolno UV-zaščito in polariziranimi filtri.

V ponudbi imajo sončna, korekcijska in sončna očala z dioptrijo. Njihova želja je, da s svojim naborom modelov izpopolnijo čim več obrazov, prav tako pa vam izdelajo okvir po meri, ki bo plod vaše in njihove kreativnosti.

Najdete jih na spletu in v unikatni prodajalni na ljubljanski Čopovi ulici, kjer imajo tudi delavnico.

Playboy pravi: splača se zaviti k njim!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri