Včlanite se v program zvestobe Dulcis Gourmet in darujte 1eur v dobrodelne namene

  • 19.09.2019

Postanite del posebnega programa zvestobe restavracij Dulcis Gourmet, uživajte v kulinaričnih dobrotah ceneje ter podprite dobrodelni namen - s članstvom v programu zvestobe boste darovali 1 eur Ustanovi za pomoč otroku z rakom.

V skupini Dulcis Gourmet cenijo dejstvo, da so za marsikaterega obiskovalca svojih enot postali vsakodnevna destinacija za uživanje v malicah med službenim časom ali opravki v nakupovalnem središču BTC, za mnoge pa tudi naslov, na katerega lahko računajo, ko potrebujejo restavracijo, v kateri lahko ob hrani proslavijo kakšen poseben dogodek. Zato so za najbolj zveste pripravili kartico zvestobe, ki podpira tudi dobrodelni namen.

S kartico zvestobe, t.j. programom zvestobe se želijo vsem rednim gostom zahvaliti za obiske njihovih restavracij in jih nagraditi s posebnimi popusti.

S predložitvijo kartice namreč imetnik ob vsakem nakupu nad 5 € v restavracijah skupine Dulcis Gourmet pridobi boniteto, ki znaša 10 % od vrednosti nakupa. Te bonitete lahko kasneje koristi pri naslednjih obiskih enot. Prav tako restavracija diVino ob 10 % boniteti, vsem zvestim uporabnikom kartice, za rojstni dan, ob siceršnjem letnem prometu nad tisoč evri na kartici, podari gratis penino, ki jo stranke lahko prejmejo v restavraciji diVino, kot darilo ali postreženo ob svečanem dogodku.

Bonitete selahko koristijo v naslednjih restavracijah: diVino, Ošterija pri Oljki, Al Capone.

To pa še ni vse, program zvestobe nosi tudi dobrodelno noto - z vključitvijo vanj vsak nov član daruje 1eur Ustanovi za pomoč otroku z rakom.

Postanite član družine uporabnikov kartice kluba zvestobe Dulcis Gourmet tudi vi!

Več informacij o kartici zvestobe si lahko preberete tudi TUKAJ.

FOTO: promocijski material

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri