Tepežkanje v senci Mordorja

  • 28.11.2014

Vmes ko čakamo na to, da pride v kina zadnji del trilogije Hobit, se zabavamo v Srednjem svetu na čisto drugačen način ... s sekanjem glav Sauronovih poglavarjev.

(Foto: WB)

5 fotografij v galeriji

Po tistem, ko so združena ljudstva ljudi, škratov in vilincev premagala temnega nekromanta Saurona, je za ljudstva v Srednjem svetu, razen za orke, gobline in podobne grdavže, prišel čas spokoja in veselja. A ker nikoli ne veš, kaj se poleg čorbe s škratjim mesom utegne kuhati v deželi Mordorja in v ognju Gore Pogube, so ljudje Gondorja na mejo, natančneje na Črna vrata postavili potikavce, ki naj bi čuvali prehod, se plodili in obenem patruljirali in vohljali za orki. Kar so očitno počeli precej neuspešno, saj se je zalega medtem dobro skrita razmnožila kot zajci v dobravi in nenadoma udarila po njih s silo, ki ji niso bili kos. Talionu, glavnemu protagonistu igre Middle Earth: Shadow of Mordor, ubijejo ženo in sina, kar kliče po maščevanju (smrt je šele začetek!), zato se kot igralec v njegovih sandalih vrnete nazaj v življenje ter prisežete maščevanje Sauronovim častilcem. Uruke, te najstasitejše in najnevarnejše mamojebce med orki, vodijo trije črni kapitani in oni so cilj, do katerega se boste morali prebiiti s svojimi kameradi: mečem, lokom in nožem. Vmes pa tiholaziti po njihovih kampih, pa previdno izbirati in odklepati nove tarče na hiearhični vojaški lestvici urukov. Zasliševali jih boste, ubijali in pod njihovimi batinami kajpak velikokrat umirali tudi sami. Igra je postavljena v dogajanje po Hobitu  in pred Gospodarjem prstanov, zato ne bodite presenečeni, če boste v njej srečali kakšen znani lik.

Igro Middle Earth: Shadow of Mordor, s strani kritikov eno najbolje ocenjenih iger letošnjega leta, so nam posodili na www.igabiba.si. Ne damo je nazaj.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri