Zaobljena Samsung Galaxy S6 Edge in Note Edge

  • 26.06.2015

Samsungova 6 generacija glaksije prihaja v dveh okusih - s klasičnim ali pa z zaobljenim zaslonom. Tista dražja in bolj zanimiva je seveda slednja.

(Foto: AM)

8 fotografij v galeriji

Zaobljenost

Ta oblikovno-tehnična pogruntavščina izgleda tako, da se zaslon preliva preko roba v stranski del ohišja in tako manjši del svetlečih diod razkriva tudi ko je zaslon naprave obrenjen proti podlagi.

Ker gre za relativno majhen delček zalsona, ki je tako izpostavljen očem uporabnika, se v tej pasici prikazujejo le kratka obvestila; od vremena, SMS sporočil, opomniki prejete e-pošte in podobno.

Samsung Galaxy Edge je narejen, da leži na hrbtu, dosti težje ga je obračati ali prenašati

Čeravno sta oba Samsunga Edge spričo zaobljenega stekla elegantnejša od bratov Galaxy brez ukrivljenega zaslona pa se je rokovanja z napravami s takim zaslonom potrebno navaditi. Sploh če leži na podlagi s hrbtiščem navzdol, saj je rob ohišja v tem primeru gladko zaobljen in ne ponuja dobrega oprijema.

Ampak ko se človek navadi te oblikovne posebnosti in prične izkoriščati lastnosti stranskega zaslona, postane škiljenje proti mobilniku med sestanki še bolj subtilno. Take naprave namreč ni potrebno toliko obračati, saj informacije sporoča v dve smeri.

Samsung

Na vrhu prehranjevalne verige

Če pogledujete proti androidnemu svetu in iščete tisto najboljše, je Samsung še vedno najboljša izbira. Sploh v tej generaciji, ki ne vsebuje zgolj minornih tehničnih ali kozmetičnih izboljšav. Tudi končna izdelava je presenetljivo kompaktna.

Šesto generacijo Samsung Galaxy Edge naprav je potrebno vzeti v roke, preden si ustvarite končno mnenje. Ne gre za tipični Samsungov mobilnik. Pravzaprav bi si želeli, da to, kar so Korejci pokazali z Edge Note in Edge S6 postane običajna praksa pri vsej njihovili liniji izdelkov.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri