Igrajte se lopove in žandarje v igri Battlefield Hardline

  • 02.02.2015

Fantje in možje, ki se radi igrate lopove in žandarje po virtualnih bojiščih, radujte se, kajti razvijalec Visceral Games in založnik Electronic Arts vas vabita na beta seanso v visoko pričakovane igre Battlefield Hardline. Da, tudi vas, nadobudne specialce iz podalpja. In to že jutri.

Odprti beta test igre Battlefield Hardline se bo odvijal od 3. do 8. februarja, igro pa boste lahko preizkusili lastniki dovolj spodobnih računalniških mlinčkov (prek EA-jeve storitve Origin), pa lastniki dnevnosobnih konzol PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One in  Xbox 360. 

Vas zanima, kako igra Battlefield Hardline izgleda v akciji? Takolele.

Čemu potreba po masovnem beta testiranju nekeg špila, prašaš, dragi bralec? "Nič ni pomembnejšega kot odnos naše ekipe s skupnostjo igralcev. Njihova strast poganja našo in njihov odziv je pripomogel izboljšati Hardline," pravi na to Steve Papoutsis, director Studia Visceral Games in izvršni producent igre Battlefield Hardline. "Želimo si, da bi beto preigrali do obisti in nam sporočili svoje mnenje, da bomo lahko igro izpilili do konca."

Battlefield Hardline je zasnovan na prepoznavnem večigralskem načinu igranja, ki združuje sodelovanje, strategijo in dodaja hitrosti, s čimer je igra postala najhitrejša v zgodovini iger Battlefield. Odprto beta testiranje bo potekalo v treh različnih okoljih in bo poudarjalo domišljijski svet razbojnikov in policajev. Novost je način "Hotwire", ki predstavlja zasledovanje pri velikih hitrostih. Roparji bodo poskusili ukrasti označena vozila, policaji pa jih bodo poskusili poloviti. Pregon se bo odvijal na dveh področjih (Downtown in Dust Bowl), uspešnejša pa bodo moštva, ki bodo bolje sodelovala in natančneje upravljala svoja vozila. Igralci bodo lahko izkusili tudi epske bitke (do 64 igralcev) v načinu Conquest in Dust Bowl. Nov način igranja z imenom "Heist" je mogoče igrati na terenu z imenom "Bank Job". Roparji bodo poskusili vdreti v bančni sef ter svoj plen odložiti na označenih lokacijah. Oddelek policije pa jim bo seveda poskusil to preprečiti.

Beta test bo omogočal tudi napredovanje v večigralskem načinu. Na voljo bodo vedno nova orožja, vozila, pripomočki in oprema. Igralci bodo svojo strategijo priredili sredstvom, ki jih bodo imeli na voljo (npr. "zipline", avtomobili s posebno močnimi motorji, aretacija, šoker...). Poleg naštetega bodo uporabniki lahko izkusili tudi način "Hacker". Na vsaki strani bo eden izmed igralcev lahko s hekanjem prišel do informacij o nasprotniku. Lahko bo uporabljal nadzorne kamere, označeval teren, ki ga je treba braniti ali napasti... Ta način igre bo na voljo na vseh terenih.

V igri Battlefield Hardline bodo lahko igralci v uličnih bojih tudi uničili dobršen del Los Angelesa in Miamija. Motor Frostbite™ 3 omogoča enoigralsko doživetje skozi oči detektiva miamijske policije Nicka Mendoze. Zložin in maščevanje sta prepletena v zgodbi, ki so jo pomagali oživiti glasovi znanih igralcev kot so: Alexandra Daddario iz serije True Detective, Wendy Calhoun iz nanizanke Justified in Benito Martinez iz nanizanke The Shield.

Battlefield Hardline bo na voljo 20. marca na Originu zar PC, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One in Xbox 360. Ker bo pošla kot vroče žemljice, vam predlagamo, da si svojo kopijo rezervirate pri Igabibi (www.igabiba.si).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri