Odlična kulinarika, izvrstna glasba in novi načrti za 2020...

  • 10.12.2019

Nova KBM se je skupaj s strankami in poslovnimi partnerji v prazničnem decembru poslovila od leta polnega priložnosti in dobrih zgodb ter nazdravila novemu letu. Dogodek je potekal v Slovenskem narodnem gledališču v Mariboru.

(Foto: promocijski material)

V prečudovitem ambientu je Nova KBM sprejela stranke in poslovne partnerje iz vhodne Slovenije. Več kot 700 gostov je uživalo ob odlični glasbi, izvrstni kulinariki in snovalo načrte za 2020.

Na sprejemu, ki je potekal pod sloganom »Najboljše zgodbe ustvarjamo skupaj«, je zbrane goste sprva pozdravila uprava banke, nato pa so v Veliki dvorani gledališča prisluhnili skladbam odlične Maje Keuc, ki so jo pospremili kitarist in acapella skupina Akamela. Na odru pa so s plesnim nastopom presenetili tudi plesalci skupine Selected.

Tako so se v Skupini Nova KBM skupaj s strankami in poslovnimi partnerji v prazničnem decembru poslovili od leta polnega priložnosti in dobrih zgodb ter nazdravili novemu letu.

Kot je povedal predsednik uprave Nove KBM John Denhof, je banka v preteklih letih doživela veliko sprememb. Leto, ki se poslavlja, pa je bilo še posebej pomembno. Banka se uspešno digitalizira, uspešno je uvedla nov informacijski sistem, hkrati pa je z največ bančnimi točkami najbolj dostopna banka v Sloveniji. Morebitna združitev z Abanko, pa bi strankam prinesla še boljšo in bolj dostopno banko. Fokus Nove KBM bo še naprej odličen servis, odgovorno poslovanje in transparentnost. Banka ob tem s sponzorstvi in donacijami nadaljuje družbeno odgovorno vlogo v okolju.

V nadaljevanju večera so gostje z veseljem nazdravili letu, ki prihaja, in za katerega so prepričani, da bo zgodovinsko leto za Novo KBM.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri