Samsung gear S2 - ne le pametna temveč tudi lepa ura

  • 20.03.2016

Samsung je predstavil novo verzijo svoje pametne ure Gear, ki ima veliko novosti ter rešitev in prvovrstno oblikovanje pametnih ur.

(Foto: playboy.si)

Samsungova gear S2 je prva pametna ura z okroglim vsestranskim zaslonom, ki podpira številne rešitve in funkcije. S samim pogledom na zaslon ure dobite vpogled v obvestila v koledarju ali elektronski pošti, novice ali pošljete sporočilo, ne da bi za to potrebovali povezavo s telefonom. Na voljo vam je tudi ura gear S2 s povezljivostjo 3G, ki je sočasno prva pametna ura z vgrajeno SIM-kartico s prepoznavo glasu.

Nimate športnega partnerja? Zdaj ga imate! Ura je idealen športni spremljevalec, ki s številnimi športnimi funkcijami uporabnika spodbuja h gibanju: 24-urni dnevnik aktivnosti daje vpogled v vaše dnevne aktivnosti in vzorec preteklih aktivnosti, ura pa po potrebi pošilja tudi avtomatske opomnike in vas tako še dodatno motivira h gibanju. Dobo izgovorov je očitno nepreklicno povozil čas. (T. T.)

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri