V imenu očeta!

V Menzi pri koritu v ponedeljek, 11. 11., ob 21.15 nova, že sedma edicija nove proze Prebranec. Tokrat se bodo pod reflektorji potili Rasto Pahor, Jernej Županič in Neža Prah, pri Playboyu pa posebej najavljamo Ponovitev performansa iz Kino Šiške V imenu očeta! gostov večera Matković & Matković, Dijane Matković (interpretacija in dramaturška zasnova) in Igorja Matkovića (glasbena in zvočna zasnova).

Informacije o dogodku
Kdo: Matković & Matković
Kje: Menza pri koritu, Metelkova, Ljubljana
Kdaj: 11.11.2013 ob 21:15
Cena: Vstop prost

Dijana Matković vrhunsko interpretira besedila iz svojega še povsem svežega literarnega prvenca V imenu očeta. Knjigo so že izjemno dobro sprejeli tako bralci kot kritiki. Jelka Ciglenečki, glavna urednica Založbe Goga, ki je knjigo izdala, o Dijanini knjigi pravi: "Knjiga o poskusu odraščanja in iskanju smisla, o očetih in hčerkah, o tesni povezanosti in brezpogojni ljubezni." Irena Štaudohar, novinarka Delove Sobotne priloge, pa: "Njeno pisanje je zapeljevanje. Nase zna pogledati z razdalje in svoje junake rada postavlja v krajše dramatične zaplete, kot režiser postavlja igralce po odru. Razen družine. Tam so vloge jasne, že davno razdeljene."

Dijano pri interpretaciji spremlja vrhunski Igor Matković. Matković & Matković bosta nastopila po branjih treh literatov. 

Ne samo mimogrede, Dijana je s svojim odličnim pisanjem obogatila tudi že Playboy: 10 let odličnega branjaBriti ali ne britiDrugi roman Gorana Vojnovića, 20V: Vid Valič, Moški možgani, Sodobni moški, 20V: Franc Planinšek in še več. 

Torej: jutri, 11. 11., ob 21.15 na Metelkovi v Menzi pri koritu!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri