THE DOORS ALIVE

Najboljša tribute to The Doors skupina jutri, v soboto, 19. oktobra, v ljubljanski Cvetličarni!

Informacije o dogodku
Kdo: THE DOORS ALIVE
Kje: Cvetličarna, Ljubljana
Kdaj: 19.10.2013 ob 21:00
Cena: 17 evrov v predprodaji
3 fotografije v galeriji

V ljubljanski Cvetličarni bo že jutri, v soboto, 19. oktobra 2013 ob 21.00 nastopila najboljša »tribute to The Doors« skupina THE DOORS ALIVE iz Velike Britanije! The Doors Alive ustvarjajo zvok, izgled, pristnost in realistični občutek 60. let prejšnjega stoletja, ki občinstvo popelje nazaj v čas uspešnic legendarnih kalifornijskih rock gurujev The Doors. Na koncertu ne bo manjkalo največjih uspešnic, kot so Touch Me, Five to One, People Are Strange, Peace Frog, Hello I Love You, Love Street, Riders On The Storm, When The Music's Over, Roadhouse Blues, Love Me Two Times, Love Her Madly, Strange Days, Break On Through, L.A. Woman, Light My Fire, The End, Peace Frog, The Spy, Light My Fire, Whiskey Bar (Alabama Song), Wild Child, Gloria in druge. Doživite The Doors na klubskem koncertu v vrhunski izvedbi The Doors Alive! Skupina, ki je stalno na turneji, prihaja v Ljubljano po številnih uspešnih nastopih po celem svetu! Po koncertu se obeta še zabava z glasbo iz časov skupine The Doors in drugo rock glasbo! Ne zamudite koncerta najboljše tribute zasedbe The Doors: The Doors Alive 19. 10. 2013 v ljubljanski Cvetličarni. Podoživite v živo to, kar lahko danes poslušate samo še na nosilcih zvoka! Vstopnice so na voljo na www.eventim.si, njihovih prodajnih mestih in na Petrolovih bencinskih servisih.

The Doors Alive igrajo ritmično nalezljive melodije s hipnotičnim zvokom orgel, grobo blues kitaro, rednimi, poenostavljenimi ritmičnimi vzorci in z bariton glasom recitirajo poezijo Jima Morrisona. Pevec Willie obvladuje glas in videz izjemnega Jima Morrisona v kasnejšem obdobju delovanja skupine. Člani skupine The Doors Alive za to, da bi dosegli karseda originalen in verodostojen zvok šestdesetih let, uporabljajo enake inštrumente, kot so jih pravi The Doors nekoč.

The Doors Alive so igrali in napolnili nekaj najprestižnejših prizorišč in klubov po vsej Evropi in Veliki Britaniji ter navdušili občinstvo od Orkneya do Berlina. Kot glavni nastopajoči so navdušili poslušalce največjega festivala posvečenega skupini The Doors – The Feast Of Friends, razprodali so liverpoolski Cavern Club in manchesterski Academy 3. Konstantno igrajo na open-air festivalih v Angliji, na Škotskem in Nemčiji. Skratka - The Doors Alive ne razočarajo!

Skladbe, ki jih izvajajo The Doors Alive: Touch Me, Five to One, People Are Strange, Peace Frog, Hello I Love You, Love Street, Unknown Soldier, 20th Century Fox, Riders On The Storm, Down So Long, When The Music's Over, Roadhouse Blues, Love me two Times, Love Her Madly, Strange Days, Break On Through, The Changeling, Alabama Song, Back door Man, L.A. Woman, Light My Fire, The End, The Changeling, Peace Frog, The Spy, Moonlight Drive, You're Lost Little Girl, Light My Fire, Whiskey Bar (Alabama Song), The Soft Parade, Wild Child, Gloria.

Posnetek skupine The Doors Alive iz leta 2011 ob 40. obletnici smrti Jima Morrisona v Parizu:

http://www.youtube.com/watch?v=JtqU5QDSw8M

http://www.youtube.com/watch?v=yBz-vXNU-7c

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=AMQOQjzB25Q#t=17

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri