STAND-UP GOSTOVANJE POMLADI 2016!

DYLAN MORAN - "Off The Hook"/"Brez vajeti"

Po razprodani britanski turneji se v Slovenijo z novim šovom OFF THE HOOK končno vrača eden najboljših irskih stand-up komikov, zvezdnik filmov in TV-serij Notting Hill, Calvary, Shaun of the Dead in z bafto kronane Black Books - Dylan Moran!

"Lahko smo hvaležni, da nam je dovoljeno uživati v Dylanovih nastopih."
(Telegraph)

"Stand-up komedija prvega razreda!"
(The Times)

"Dylan je oster kot jeklena žica!"
(Edinburgh Eve News)

Informacije o dogodku
Kdo: DYLAN MORAN
Kje: Cankarjev Dom, Gallusova dvorana, Ljubljana
Kdaj: 29.02.2016 ob 20:00 do 29.02.2016 ob 00:00
Cena:
2 fotografiji v galeriji

Britanski Channel 4 ga je uvrstil med 15 najboljših britanskih komikov vseh časov - če ste ga že doživeli v živo, veste zakaj. In najbrž že komaj čakate na repete. No, čakanja je konec: Dylan Moran se vrača na oder Cankarjevega doma 29. februarja z novim šovom "Off the hook"/"Brez vajeti", v že dobro utečenem aranžmaju agencij Mick Perrin Worldwide in London Calling Comedy ter gostiteja večera, Tina Vodopivca.

Od mojstrovega prvega in doslej edinega obiska pri nas se je zgodilo marsikaj. Dylan je z Brendanom Gleesonom posnel odlično ocenjeno dramo Calvary, še pomembneje pa je, da je zložil nov šov, s katerim se po razprodani britanski turneji vrača v Ljubljano. Pripravite se na visokooktansko predstavo 'Oskarja Wilda stand-up komedije', v kateri vas bo prikupni godrnjač razmršenih las v slogu najboljših otoških poetov popeljal skozi zabavne zgodbe o ljubezni, politiki, eksistencialnih krizah bivanja brez nikotina in vsakodnevnih življenjskih absurdih. Če skrajšamo: šov, ki ga pravi ljubitelj stand-upa v letu 2016 preprosto mora videti!

BAFTA ZA SERIJO "BLACK BOOKS"
Dylan Moran je prejemnik nagrade perrier, ki jo je prejel za najboljši šov mladega talenta na znamenitem edinburškem festivalu. Je tudi prejmenik prestižne britanske filmske in TV-nagrade BAFTA ter enega najbolj cenjenih priznanj v zabavni industriji, bronaste vrtnice Montreuxa. Obe je osvojil kot pisec in glavni igralec v priljubljeni britanski komični seriji "Black books".

NOTHING HILL Z JULIO ROBERTS IN HUGHOM GRANTOM
Njegova igralska kariera je okronana s filmi Rom-Com-Zom,  Shaun of the dead,  Run fatboy run in lani predstavljeno dramo Calvary, najbolj znan med vsemi pa je zagotovo Notting Hill, v katerem je zaigral ob Hughu Grantu in Julii Roberts. Med komično srenjo se Dylana že dolgo drži vzdevek Oscar Wilde komedije, časnik Guardian pa je njegove fraze in izrazoslovje označil kot: "Naravnost popolne!"

DYLAN MORAN @ NOTTING HILL (Julia Roberts & Hugh Grant)

VSTOPNICE ...
po ceni 22 in 25 evrov so od 14. decembra na voljo na blagajni Cankarjevega doma, po spletu (vstopnice.cd-cc.si), na vseh bencinskih servisih Petrol in v predprodajni mreži Moje karte po vsej Sloveniji.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri