Photo Workshop 2012 v Bohinju

Ja, samo za profije, kajti Photo Workshop 2012, ki ga med 30. marcem in 1. aprilom v Park hotelu Bohinj organizira Samo Vidic, je namenjen tistim ne samo slovenskim fotografom, ki že imajo več kot osnovno znanje.

Informacije o dogodku
Kdo: Fotografski tečaj
Kje: Park hotel Bohinj, Bohinjska Bistrica
Kdaj: 30.03.2012 ob 16:00 do 01.04.2012 ob 12:00
Cena: 500 EUR
Domača stran: http://workshop.samovidic.com/

Poleg Sama bodo svoje vedenje širokosrčno razdajali še Vladimir Rys (www.vladimirrys.com), Marcel Lammerhirt (www.mlpics.de), Bor Dobrin, Aljoša Rebolj (art.aljosarebolj.com), Uroš Žuraj (zuraj.wordpress.com) in Matjaž Očko (www.matjazocko.com).

Vsi ti mojstri bodo z udeleženci delili vse svoje znanje in izkušnje ter odgovorili na prav vsa vprašanja, govorili bodo tudi o delu z velikimi agencijami in pomembnimi revijami, v praktičnem delu pa se bodo osredotočili na športno, lifestyle, portretno in modno fotografijo.

Med drugim bodo vsi skupaj odšli tudi na nočno fotografiranje na Vogel. Jasno, Playboy bo povsod zraven. (B. O.)

Bravo, Samo!

Samo Vidic (www.samovidic.com) je profesionalni fotograf z Bleda, ki mu je v minulih 11 letih profesionalne kariere uspelo uresničiti sanje številnih svetovnih fotografov – postal ni samo eden najboljših Red Bullovih fotografov za vse naloge, je tudi eden njihovih najpogosteje dejavnih mojstrov fotografije.

Poleg tega dela še za Adidas, Atomic, Elan, KTM, Telemach, AgenceZoom, Getty Images, Jet Set AG, Jarumsuper, Gudang Garam, Salomon in za eno največjih azijskih agencij, Shooting gallery Asia.

Fotografije, ki jih lahko občudujemo na tej strani, so njegove. Pri Playboyu z veseljem podpiramo Samovo veliko srce, pripravljenost, da deli z drugimi vse, kar obvlada.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri