Naslednji Žur z razlogom že novembra v Mariboru

Si.mobil bo letos mlade v ORTO duhu presenetil in jih nagradil za vso dosedanjo podporo sovrstnikom v stiski in zanje organiziral 8. Žur z razlogom že novembra v Mariboru.

Informacije o dogodku
Kdo: Žur z razlogom
Kje: Glavni trg, Maribor
Kdaj: 27.11.2010 ob 17:00 do 27.11.2010 ob 23:00
Cena: Vstop prost
Domača stran: http://www.orto.si/zurzrazlogom

Ortovce bodo zabavali zvezdniki svetovnega kova, skupina MGMT. Dobrodelni dogodek pa bo imel tokrat bolj festivalski format, saj se bodo na odru zvrstili še avstrijski Bunny Lake, italijanski DID, domači We can't sleep at night in ekipa Code.EP ter ponovno le za to priložnost združeni Rotor.

8. Žur z razlogom bo 27. novembra letos, med 17. in 23. uro, potekal v štajerski prestolnici na Glavnem trgu.

Glavno poslanstvo Žura pa ostaja nespremenjeno: ob izbrani glasbi in odlični zabavi razvijati v mladih socialni čut. Obiskovalci bodo lahko tudi na 8. Žuru z razlogom prispevali dobrodelno vstopnino v višini 1 evro za društvo Beli obroč Slovenije.

8. Žur ne prinaša bistvenega zasuka, a širi zvočno zgodbo. Glasba je pomemben del ORTO identitete. Kot urbana znamka za urbane uporabnike se ORTO razvija z njimi in okoljem, v katerem bivajo, ustvarjajo in se družijo.

Naravno okolje ORTO žurerjev postaja vse bolj zabrisano, z vzponom the bandov in nu-rave scene so žanrske meje dokončno padle, rockerji množično koketirajo s plesno glasbo in didžeji postajajo popzvezdniki.

Skratka, priča smo fuziji glasbenih izrazov, kar se odraža tudi v programu prvega mariborskega Žura z razlogom. Tam bo svoj pohod po evropskih odrih v podporo drugemu albumu Congratulations začela brooklynska indie atrakcija MGMT, ob njih pa se bodo predstavili še avstrijski Bunny Lake, italijanski DID, samo za to priložnost obujeni domači Rotor in We Can't Sleep at Night, ki slovijo kot slovenski Sonic Youth oz. Arctic Monkeys, za podporo pa bo zraven še ekipa Code.EP.

Obeta se edinstvena ORTO fuzija elektronske in organske glasbe v slogu najbolj vročih svetovnih indie odrov, vse to s pomembnim razlogom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri