Žaganje pod zvezdnatim nebom

V Sloveniji že od začetka aprila potekajo priprave ljubiteljev roka, ki se bodo z organiziranimi prevozi 3. junija odpeljali v Nürnberg na enega najbolj opevanih festivalov sploh, bolje rečeno, na dva v enem, saj vedno potekata sočasno.

Informacije o dogodku
Kdo: festivalski duet Rock im Park in Rock am Ring 2010
Kje: Nürnberg, Nürnberg
Kdaj: 03.06.2010 ob 00:00 do 06.05.2010 ob 00:00
Cena: od 170 do 250 EUR

Rock im Park letos praznuje 15 let nepretrganega obratovanja, drugi slavljenec, festival Rock am Ring, pa 25 let, zato so za letos pripravili še bogatejšo ponudbo nastopajočih. Vstopnica za festival stane od 170 do 250 evrov (odvis­no od festivala), ki pa jih boste dobili povrnjene z več kot 70 najboljšimi koncerti leta. In ne skrbite, da bi koga zamudili, ker bi ravno takrat nastopal na drugem koncu.

Na obeh festivalih namreč igrajo bolj ali manj iste skupine, vendar v različnih dneh, tako da si lahko prilagodite urnik in ujamete svoje najljubše izvajalce. Prodali so že več kot 60 tisoč vstopnic, a brez skrbi, saj je to le polovica redne letne kvote obiskovalcev. Največ, kar 150 tisoč, sta jih Rock im Park in Rock am Ring skupaj gostila leta 2007.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri