Schengenfest in the City

Schengenfest je kot mladi festival v samo dveh letih prišel do statusa enega najbolj zaželenih festivalov za obiskovalce in glasbene skupine. Poteka zadnji vikend v juliju, v treh letih pa ga je obiskalo že skoraj 20.000 ljudi. Na osnovi vsesplošne priljubljenosti po vsej Sloveniji, se je festival odločil, da bo s sporočilom glasbe, sonca in zabave brez meja, 3. decembra okužil tudi Ljubljano. Tako kot navdušuje poleti ob Kolpi, tudi »mestna« koncertna ponudba obiskovalcev ne bo pustila ravnodušnih.

Informacije o dogodku
Kdo: Magnifico, Dalaj Eegol, Jinx, Boban & Marko Marković orkestar
Kje: Gospodarsko razstavišče, Ljubljana
Kdaj: 03.12.2010 ob 20:00
Cena: 27 EUR (24 EUR v predprodaji, 19 EUR za študente)

Veliki koncertni dogodek bo paradni uvod v veseli december, saj bodo na njem do jutranjih ur kar štirje samostojni koncerti. Nastopili bodo Magnifico in Turbolentza, skupina Jinx, AliEn s skupino in Boban in Marko Marković orkestar. Kot poseben gost bo nastopil Pero Lovšin s skupino Legalo Kriminalo, žur pa bo popestril plesni nastop znane plesne skupine Maestro.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri