Prva obletnica Kina Šiška z Melodromi

17. septembra ob 21. uri bo Kino Šiška obeležil prvo obletnico delovanja z ekskluzivnim koncertom skupine Melodrom z gosti.

Informacije o dogodku
Kdo: Melodrom
Kje: Kino Šiška, Ljubljana
Kdaj: 17.09.2010 ob 21:00
Cena: 15 EUR, 18 EUR
Domača stran: http://www.kinosiska.si/

Šiškino Katedralo bodo tako na dan obletnice zaznamovali melodromatični zvoki ljubljanske skupine, ki zadnja leta vse bolj usodno zaznamuje tudi prvo ligo slovenske alter-mainstream scene.

Že pred večernim koncertom vas ob 20. uri vabijo najprej na odprtje čitalnice/striparnice/prodajalnice Kiosk, ki prinaša v ljubljanski kulturni prostor novo zgodbo s skrbno izbrano ponudbo domačih in tujih publikacij s področja kulture in umetnosti ter z občasnim gostovanjem avtorjev, organiziranjem predavanj, okroglih miz, delavnic in razstav, ter nato še na otvoritev fotografske razstave pod skupnim imenom Fotografska razstava 365, ki bo z izbrano serijo fotografij prikazala 365 dni dogajanja v Kinu Šiška.

Cena vstopnice za koncert Melodrom: 15 EUR/18 EUR na dan koncerta.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri