Poletna Splash Pokovka 2010

Ravno ko bodo metalci s festivala Metalcamp za seboj pospravili še zadnjo pločevinko na sotočju Soče in Tolminke, bo v isti ekosistem prečudovite slovenske podgorske narave pridrvela množica ljubiteljev elektronike.

Informacije o dogodku
Kdo: Domači in tuji didžeji
Kje: Na sotočju Soče in Tolminke, Tolmin
Kdaj: 17.07.2010 ob 15:00 do 18.07.2010 ob 20:00
Cena: 20 EUR (za oba dneva)

Koncept tako imenovane Pokovke, kot organizatorji simpatično imenujejo plesno rajanje v Tolminu, letos v spremstvu kluba Inbox doživlja občutno razširitev in bo tako s številom nastopajočih – teh bo več kot 40 in prišli bodo iz petih različnih držav – največja Pokovka do zdaj.

Koncept prireditve ostaja isti in je esencialno posvečen promociji domačih didžejev ter gostovanju nekaterih tujih, že uveljavljenih imen.

V 30 urah, kolikor kronološko traja program, vam ne bo treba zgolj migati z boki, saj bo poskrbljeno tudi za malce kreativnejše delovanje. Na izbiro bodo namreč še delavnice, če pa boste imeli preveč energije, se boste lahko pomerili v raznih športih.

Vrhunec bo v nedeljo, ko se bo dogajanje prelevilo v udoben sproščujoč piknik, na katerem vam bodo v ozadju vrteli glasbo izbrani domači in tuji didžeji. Kot se spodobi za tovrstne izlete v naravo, bo seveda poskrbljeno za popolnoma brezplačno kampiranje (vstopnina na dan dogodka je sicer 20 evrov za oba dneva), čeprav se nam dozdeva, da se kaj veliko niti ne bo spalo. Vse informacije pa na www.pokovka.si.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri