Lent 2010

Na različnih lokacija v Mariboru se 25. junija začenja festival Lent.

Informacije o dogodku
Kdo: Lent 2010
Kje: Dravsko nabrežje, Maribor
Kdaj: 25.06.2010 ob 17:30 do 10.07.2010 ob 00:00
Cena: Podrobno na uradni strani
Domača stran: http://lent.slovenija.net/

Je še kaj lepšega kot poslušati koncert pod zvezdnatim obodom poletnega neba? Vas mika klasični koncert v prijetnem ambientu? Ali predstave pod arkadami Rotovža? Morda se boste raje odločili za baletno predstavo na plavajočem odru na reki Dravi ali pa ste si zaželeli zgolj prijetnega sprehoda po srednjeveških ulicah starega mariborskega mestnega jedra, kjer se stojnice šibijo pod domačimi dobrotami?

Vse to in mnogo mnogo več prinaša Festival Lent, ki mariborsko dravsko nabrežje ob pričetku poletja spremeni v živahno kulturno in družabno središče, utripajoče v ritmih vsega sveta.

Več kot štiristo različnih prireditev in pol milijona obiskovalcev letno uvršča Festival Lent med največje tovrstne festivale v Evropi, njegov glas pa seže tudi čez lužo.

Multikulturni festival, ki je pred petnajstimi leti izšel iz folklornega festivala Folkart, se tako lahko pohvali s številnimi nagradami, med katerimi je preko štirideset nagrad svetovnega festivalskega združenja IFEA (The International Festival and Events Association), ki pod svojim okriljem združuje več kot 2500 festivalov z vsega sveta.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri