Zlatko in Optimisti v soboto v Cvetličarni

V soboto 20.02.2010 bo Cvetličarno Live2 prevzel pozitiven pristop in pogled na svet. Da »Svet je lep« nas bodo prepričevali eden glavnih predstavnikov slovenske glasbene hip hop scene, Zlatko in Optimisti. Na odru jim bodo družbo in gužvo delali grafitarji, DJ-i, break-dancerji, stand up komiki in posebni gostje, ki naj zaenkrat ostanejo še skrivnost. Zdaj pa hitro v fitnes in bicepse trenirat, da se boste lahko odzivali na Zlatkov »dajmo zdaj roke v zrak...«.

Zlatko in Optimisti


Kaj povedati o Zlatku, kar še ni povedal sam skozi svoje rime? Fužinski »borec«, ki se je na začetku dokazoval na freestyle tekmovanjih, sedaj pa skozi popravljanje ur in opazovanje kazalcev spremlja svoje in naše življenje, ter ga spreminja v rimo.

Njegovo glasbo so zaznamovale ulice blokovskega naselja in njegov kritičen pogled na obstoječo situacijo in življenje. Kot otrok fužinskih ulic in odraščanja sredi kriminala in drog, obkrožen z ljudmi, ki so padli v takšne pasti, si njegova glasba želi dotakniti naslednje generacije, posredovati sporočilo, da takšna usoda ni nujno njihova. In Zlatka niso samo besede. Poleg glasbe se ukvarja tudi s projekti dobrega namena, med katerimi sta UNICEF-ova akcija »Repanje z namenom« in slovenski projekt »Verjemi v svoj koš«, v okviru katerega se obnavljajo košarkaška igrišča urbanih naselij.

Zlatko je eden redkih hiphoperjev, ki nastopa z živim bandom in tako žanru na sploh, kot tudi samemu doživetju, daje novo dimenzijo. Njegov spremljajoči bend Optimiste sestavljajo priznani studijski glasbeniki, ki s mojstrsko upravljajo s svojimi vokali in glasbili. Vajeni improvizacije brez težav sledijo Zlatkovi nepredvidljivosti in skladbe na licu mesta dograjujejo, nadgrajujejo in peljejo po novih poteh. Združijo rap, jazz in funky ritme, ki se z Zlatkovimi rimami zlijejo skupaj v energično eksplozijo pozitivnih misli.

Vstopnice

Predprodajna mesta: Hiša vstopnic (City Park), bencinski servisi Petrola, Kompasove poslovalnice, poslovalnice Big Banga, Modri študentski servisi, 3DVA, blagajna Hale Tivoli in blagajna Križank.

Internetna prodaja: www.eventim.si, www.koncerti.net, www.vstopnice.com

Več informacij na www.cvetlicarna.info

Informacije o dogodku
Kdo: Zlatko in Optimisti
Kje: Cvetličarna Live2, Ljubljana
Kdaj: 20.02.2010 ob 20:00
Cena: Vstopnice v predprodaji 15 EUR, na dan koncerta 19

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri