Tega koncerta nikar ne zamudite!

  • 17.10.2015

Njihova zgodba se je začela leta 1996 in z nekaj časovnimi premori ter obveznimi rošadami v zasedbi – to se za rokerske skupine kar nekako spodobi – je Dan D v skoraj dveh desetletjih postal ena najbolj prepoznavnih slovenskih rokerskih zasedb.

(Foto: promocijsko gradivo)

Kvintet, ki mu že od samega začetka vokalno poveljuje Tomislav Jovanovič, bržda vsem poznan izključno kot Tokac, ob njem pa sta še Dušan Obradinović - Obra na bobnih in Marko Turk - Tučo na ritem kitari kot osred­nji del zasedbe, je uspel z vsakim naslednjim projektom le še bolj navdušiti.

Danes težko najdemo domovinskega rokerja, ki ne bi znal prepevati vsaj Vode in Malih rok, če še vseh drugih že ponarodelih uspešnic, kot so Čas, Plešeš, Počasi in tisti večni Love Song.

A zgodba še zdaleč ni končana. Po akustičnem eksperimentu zdaj dobiva zanimiv preobrat – Dan D se v želji po vrnitvi k tršemu zvoku zatekajo k svojim koreninam. Prvega aprila smo tako dobili prvi del njihovega dvostopenjskega preskoka k esenci roka, k melodijah, ki spet žagajo, trejo, nabite z energijo suvajo v našo dušo.

Album DNA D se bo z drugim delom zgradil v celoto prvega novembra, najzvestejši poslušalci pa bomo imeli možnost, da ga letos enkrat in edinkrat doživimo tudi v živo – na tem ekskluzivnem koncertu, ki bo 31. oktobra v osrčju ljubljanske urbane kulture, v Kinu Šiška.

Prvi del DNA D prinesite s seboj

Imate doma prvi del projekta DNA D, album, ki je izšel prvega aprila? Prinesite ga s seboj na koncert, saj skupina namiguje, da bodo na teatralno edinstvenem koncertu ponudili še posebno znamenje pozornosti vsem, ki se tam pojavite z omenjenim ploščkom.

In še eno presenečenje so pripravili za vse, ki se boste 31. oktobra znašli na koncertu Dan D v Kinu Šiška – z vstopnico boste prejeli brezplačni drugi del albuma DNA D. Glasbeni božič letos torej praznujemo že 31. oktobra.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri