Raj je raj je na Otočcu

Fascinacija nad blatom, tistim zemeljskim, se ni zdela smiselna komponenta uživanja v glasbi, dokler ni Rock Otočec leta 1997 postal redna poletna prireditev in v Sloveniji eden najbolj znanih glasbenih dogodkov.

Informacije o dogodku
Kdo: Rock Otočec
Kje: Jasa na Otočcu, Otočec
Kdaj: 01.07.2011 ob 23:58 do 03.07.2011 ob 23:58
Cena: 29 EUR (1 dan), 55 EUR (3 dni)
Domača stran: http://www.rock-otocec.com/

Vsi rokerji, ki pri nas kaj veljajo, se morajo vsaj enkrat izkazati tudi na tej paradi ob Krki, zato je bilo v zgodovini rajanja na Rock Otočcu mogoče doživeti čisto vse domače glasbene ustvarjalce, od Magnifica, Demolition Group, Tinkare Kovač, Siddharte, Vlada Kreslina in Orlekov vse tja do zasedb Dan D, Zaklonišče Prepeva in Big Foot Mama.

Velike in male slovenske glasbene bisere so vedno spremljali tudi tuji gosti. Letos bodo v kategoriji povabljenih celo nemški nu metalci Guano Apes, ki so se nedavno vrnili na sceno z albumom Bel Air. Njihova energična in impulzivna glasbena sla bo letošnji festival zagotovo spravila v poskok. In posledično verjetno tudi v blato.

Tisti, ki si bodo vzeli nekaj premora med nastopi preostalih skupin, od katerih so zdaj potrjeni še srbski aktivisti S.A.R.S., newyorški skajevci The Toasters in angleški alternativci The Subways, se bodo verjetno vrnili k omenjeni blatni fascinaciji, si privoščili prijateljsko pivopitje, skupno prhanje, in če bosta alkohol in šibka razsodnost vsaj malo prevladali med ženskim občinstvom, tu in tam še pogled na set razgaljenih dojk.

Slastnih dobrot na Otočcu tako ne bo manjkalo, vse pa bo podkrepljeno s kar petimi tujimi in 30 domačimi nastopajočimi.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri