Parni valjak

Trije koncerti legendarne skupine - 20. marca v Ajdovščini, 26. marca v Mariboru, 28. marca v Ljubljani.

Informacije o dogodku
Kdo: Parni valjak
Kje: Hala Tivoli, Ljubljana
Kdaj: 28.03.2010 ob 20:00
Cena: 35 EUR (predprodaja)
Domača stran: http://www.parni-valjak.net/

Vrnitev vsakega res velikega glasbenega kolektiva je poseben dogodek, vrnitev legendarne zasedbe Parni valjak pa je vsekakor med največjimi in predvsem najbolj zaželenimi vrnitvami na glasbeno prizorišče.

Je že res, da je poslušanje glasbe na albumih eno, doživetje koncerta takšnih legend, kot so Parni valjak, v živo, pa drugo. Še posebej, če gre za koncerte, kot smo jih bili s strani teh glasbenih velikanov vajeni.

Tako se je končno zgodilo: potem ko so Aki, Hus in druščina konec leta 2009 izpeljali krajšo turnejo 'Karlovačko live 09' po Hrvaškem in razprodali vseh 9 koncertnih dvoran, je jasno, da ne gre zgolj za zaključeno celoto.

Parni valjak se je po izjemni, skoraj 35-letni karieri vrnil v stare tirnice in nadaljuje glasbeni pohod tudi v Sloveniji. Številne oboževalce, ki zdaj dosegajo že razpon večih generacij, in ki jih vsa ta leta tudi v Sloveniji ni manjkalo, bodo razveselili kar s tremi koncerti:

20. marca AJDOVŠČINA
26. marca MARIBOR (dvorana Tabor)
28. marca LJUBLJANA (hala Tivoli)

Vstopnice: Eventim.si

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri