Humanitarna akcija Verjemi v svoj koš

Pobudniki športno-humanitarne akcije Verjemi v svoj koš, katere cilj je obnova košarkarskih igrišč po Sloveniji, bodo 22. aprila organizirali koncert in športno prireditev.

Informacije o dogodku
Kdo: Verjemi v svoj koš in skupina Van Gogh
Kje: Cvetličarna, Ljubljana
Kdaj: 22.04.2010 ob 19:00
Cena: Predprodaja 9 EUR, na dan dogodka 11 EUR.
Domača stran: http://www.cvetlicarna.info/si/278/VERJEMI_V_SVOJ_KOs.aspx

22. 4. bo na parkirišču pred Cvetličarno ob 19h potekalo tekmovanje v 'parketih' proti ambasadorjem akcije Verjemi v svoj koš.

Posebni gostje (ambasadorji in ugledni podporniki akcije Verjemi v svoj koš) bodo Marko Milič, Jure Košir, Zoran Predin, Jernej Šugman, Dejan Zavec, Petra Majdič, Sašo Ožbolt, Boris Gorenc, Dušan Hauptman, Miro Cerar, Ivo Daneu, Zlatko in drugi.

Po tem dogodku bodo na oder Cvetličarne stopili gostje iz najbolj košarkaškega mesta na Balkanu. Iz Beograda prihajajo dobitniki glasbene nagrade MTV za jugovzhodno Evropo, Van Gogh.

Sredstva, zbrana s koncertom in spremnimi dejavnostmi, bodo namenjena nakupu košev in poslikavi košarkarskega igrišča na Metelkovi.

Več informacij na spletni strani Cvetličarne.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri