Festival zvoka, sonca in zabave

Tradicija festivala na slovensko-hrvaški meji se nadaljuje z nekoliko pestrejšim izborom glasbenih gostov. V ospredju so tokrat britanski postpankerski zvezdniki Kaiser Chiefs, ključne figure novega rokovskega vala iz Velike Britanije, ki na slovenskih tleh še niso nastopili.

Informacije o dogodku
Kdo: Schengenfest
Kje: Vinica, Bela Krajina
Kdaj: 03.08.2012 ob 20:00 do 05.08.2012 ob 22:00
Cena: 25 EUR (enodnevna)
Domača stran: http://schengenfest.si/web/

Tam bodo tudi legendarni Leningrad Cowboys, ikone osemdesetih, finski 13-članski ansambel, ki bolj kot rok napeve ustvarja humoristične nastope, v katerih so skorajda bolj kot melodije zanimive njihove karikature vojaških likov.

Ne pozabimo že aboniranih domačih in balkanskih nujnosti: Parni Valjak, Dan D in Big Foot Mama, ki se jim bo tokrat pridružila še Siddharta, celo Klemen Klemen bo nekaj zarapal. Pa še hrvaški Lollobrigida, domači Leelojamais in Tabuji.

Schengenfest poteka že od leta 2008, lahko bi rekli, da kar od začetka svetovne gospodarske krize, ko smo bili lačni nekoliko več zabavnih distrakcij, kot nam jih je ponujal takratni koncertni nabor v Sloveniji.

Schengenfest pridno raste in lahko le pohvalimo njihov letošnji nabor, ki – upamo – napoveduje vedno večje glasbene zvezde na vročem koščku naše dežele.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri