30 let KLAPE INTRADE & Tomislav Bralić

VELIKI KONCERT - 30 let KLAPE INTRADE & Tomislav Bralić

Gosta; Goran Karan & Petar Grašo

KDAJ: petek, 29. 1. 2016

KJE: Hala Tivoli

Z velikima koncertoma v Zadru 21. 11. 2015 in v Zagrebu 12. 12. 2015 sta Tomislav Bralić in Klapa Intrade naznanila 30 let svoje veličastne kariere. Ker pa ima klapska glasba v Sloveniji zelo veliko privržencev, so se člani Klape Intrade odločili svojo obletnico praznovati tudi v Ljubljani, in sicer 29. 1. 2016 v Hali Tivoli.

Informacije o dogodku
Kdo: KLAPA INTRADE & Tomislav Bralić
Kje: Hala Tivoli, Ljubljana
Kdaj: 29.01.2016 ob 20:00 do 29.01.2016 ob 00:00
Cena:
Domača stran: https://www.facebook.com/Agencija19/?fref=ts
4 fotografije v galeriji

Njihovi koncerti so si enotni po neverjetnih emocijah, ki kar izžarevajo iz njih, po zborovskem petju celotnih dvoran, nasmejanih obrazih publike in izvajalcev, ki uživajo v vsakem trenutku koncerta. Do danes so izdali 14 albumov, prejeli veliko nagrad in priznanj, prepotovali tisoče kilometrov in ustvarili nešteto koncertov in lepih spominov.

Na začetku so pesmi skladali sami, danes pa člani Klape Intrade sodelujejo s priznanimi avtorji, kot so Ivica Badurina, Ante Sikirić, Vinko Barčota, Duško Rapotec - Ute, Pero Kozomara in drugi. So dobitniki diskografske nagrade porin, grand-prixa Split 2012 za pesem Zašto uvik pivan ter mnogih drugih nagrad in priznanj.

Na ljubljanskem koncertu, ki bo v Hali Tivoli v petek, 29. januarja 2016, z začetkom ob 20. uri, se bosta Tomislavu Braliću in Klapi Intrade pridružila še dva eminentna gosta, in sicer Goran Karan in Petar Grašo, absolutni zmagovalec lanskega splitskega festivala s pesmijo Moje zlato. Seveda je še presenečenje, kaj vam bodo pripravili skupaj, zagotovo pa koncert ne bo minil brez velikih uspešnic, kot so Nisan te sriće, Cviće, Zora bila, Zalutali pogled, Lipoto, Samo more nosim ja u duši, Neka ti bude postelja meka, Ti si ka pisma, Vilo moja, Zašto uvik pivan in mnogih drugih.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri