SOLOMUN @ Ambasada Gavioli, Izola, 21. maja!

Mladen Solomun aka kralj Solomun, kot ga je po fantastični ibiški sezni 2012 krstila klubska biblija Mixmag, je s kolektivom Diynamic eno ključnih imen avantgardne elektronike zadnjih let. Solomun s svojim moštvom je sinonim za toplino, melodiko in emocije v elektronski glasbi, tako v Mladenovem karakterju kot v njegovi glasbi pa se čudovito prepletata nemška učinkovitost in hedonistični balkanski temperament.

Informacije o dogodku
Kdo: Solomun
Kje: Ambasada Gavioli, Izola
Kdaj: 21.05.2016 ob 21:00 do 22.05.2016 ob 06:00
Cena: Ni podatka
Domača stran: http://www.ambasadagavioli.si/
2 fotografiji v galeriji

Večletno čakanje izgubljenega sina na slovenski obali se bo zaključilo 21. maja, ko bo mešalne mize Ambasade Gavioli zasedlo izbrano moštvo soničnih trubadurjev iz petih držav v postavi Solomun, Gramophonedzie vs. Angel Anx, Nikifor, Brlee, F.Sonik ter Andres Moreno vs. Matt Karat. Idealna zgodba za uvod v dolgo vroče poletje v izolski lepotici, odskočna deska za jadransko festivalsko norijo in/ali ogrevanje pred inšpekcijo ibiškega razvrata – to je žur, ki se ga ne izpusti!

Za zadnje informacije KLIKNI.

Za Solomunov Boiler Room Tulum DJ Set KLIKNI.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri