Kar 15 Djev ob ponovnem vstajenju Born2Dance!


Born2Dance, mednarodna glasbena agencija je v preteklosti že bila prisotna na slovenski elektronski glasbeni sceni po enoletnem premoru pa je na ostankih pepela kot feniks ponovno vstala, večja, boljša in močnejša kot prej.

Informacije o dogodku
Kdo: 15 DJ-ev in gosti
Kje: F Club, Ljubljana
Kdaj: 05.10.2011 ob 23:00 do 06.10.2011 ob 05:00
Cena: 10 EUR (v predprodaji 5 EUR)
Domača stran: http://www.born2dance.org/

Agencija je v zadnjem času razširila svojo bazo Djev in tako postala največja tovrstna agencija pri nas. Sodelujejo s priznanimi slovenskimi DJ-i kot so Spinne, Erxon, Manuel Dark, Deyco, Matt The House Fox, Splash Panic, Ted Funke, Gregor Fartek, najboljšo slovensko Djko Manateo, sodelujejo tudi s čilenskim Djem in producentom Figu DS-om in hrvaškim wunderkindom Marcom Bucco, Al Passidom, D'Furiousom, Galasom, Simon Maysom, DJ Happy Bjem, Mikeom Schneiderom, enim izmed najbolj obetavnih producentov Ifanom Kovnyem, Lenny Daviesom in Tom Cloudom. Obljubljajo pa še, da se niso nehali širiti in da si želijo pod svojim okriljem sodelovati z vsemi najboljšimi slovenskimi Dji.

Ponovno vstajenje Born2Dance-a bodo predstavili 5.oktobra v ljubljanskem F Clubu (pod Halo Tivoli), obljubljajo pa nepozabno zabavo in najbolj dinamičen žur zadnjih let, saj bodo nastopili prav vsi Dji.

»Elektronska scena v Sloveniji je izjemno razvita, od tu prihaja ogromno talentov, nenazadnje smo tudi država Fotra, ki je elektronsko glasbo praktično postavil na »zemljevid« glasbe. Tudi svetovno priznani Dji  o naših obiskovalcih govorijo v superlativih. Vendar kljub tej razvitostji, manjka neka boljša organiziranost znotraj scene in tu mislimo, da lahko mi doprinesemo največ,« pravi eden izmed lastnikov znamke Born2Dance Tom Cloud.

»Born2Dance Showcase, bo pokazal kaj zmoremo in je kot nek napovednik projektov, ki prihajo v naslednjih sezonah,« o dogodku pravi drugi izmed partnerjev LennyDavies in obljublja tudi prenovitev legendarnih Born2Dance Radio Sessions, tedenskega podcasta, ki je v preteklosti že zabaval tisoče ušes doma in v tujini.

Na kaj vse se še pripravljajo, pa bomo očitno morali počakati do Showcasea.

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri