Ebola s Katarino Čas in Vidom Valičem

Zabavna gledališka detektivka križana z videoigrico, kjer gledalci določajo potek in razplet zgodbe ter so gospodarji usod igralcev na odru.

Po medenju v Gleju se Ebola seli na oder Siti Teatra v ljubljanskem BTC Cityju. Premiera je razprodana, naslednja  predstava bo 27. februarja, kmalu pa se bo ta unikatna igričarska epidemija začela širiti tudi po Sloveniji.

Informacije o dogodku
Kdo: Katarina Čas in Vid Valič
Kje: SiTi TEATER BTC, Ljubljana
Kdaj: 27.02.2016 ob 20:00 do 27.02.2016 ob 22:00
Cena:
Domača stran: http://www.sititeater.si/gostujoce-predstave/ebola/
4 fotografije v galeriji

Če obožuješ videoigre in komedijo ali pa si želiš vsaj enkrat v življenju brkljati po telefonu v tetatru, ne da bi te gledali postrani, potem te nore avanture res ne smeš zamuditi: Anže Zevnik – Zele (Nora dvajseta, kviz Vem!) je agent Sove Peter Perčič, ki raziskuje nov izbruh Ebole v Ljubljani, asistirajo pa mu Katarina Čas (3 vloge: medicinska sestra, policistka, 'bestička od trupla'), Vid Valič (5 vlog: natarkar, redar, diler ...) in Vid Klemenc (vrhunski v vlogi zadetega sošolca).

Igra se odvija tako, da gledalci s telefoni glasujejo o poteku, igralci pa skačejo med liki in prizorišči (mrtvašnica UKC, Metelkova, štacjon, temačni bari) ter odigrajo zgodbo v izglasovano smer. Vsak prizor ima tri do pet različic, igra osem različnih koncev, glavni igralec pa tri življenja in šest metkov. In če ga občinstvo tako usmeri, lahko izgubi življenje – če pa izgubi vsa tri življenja, je Game Over in ga odnesejo z odra. Grand Theft Auto Ljubljana – v živo!

 Videonapovednik: http://www.youtube.com/watch?v=JHi2SCFJSPE%20

Sodelujoči
ideja in razvoj: Luka Cimprič, Andrej Zupanec
nastopajo/sodelujejo: Anže Zevnik, Katarina Čas, Vid Klemenc, Vid Valič, Primož Pirnat in drugi
oblikovanje zvoka: Peter Harl
grafični oblikovalci: Dominik Mencej, Klemen Janežič, Borut Bučinel, Dafne Jemeršič
tehnični razvoj: Žiga Zupanec, Leon Cimprič
fotografije: Polona Ipavec
kostumografinja: Minka Rozman
tehnična podpora: Grega Mohorčič, Martin Lovšin
izvršna producentka: Barbara Poček
produkcija: Gledališče Glej

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri