20 LET AMBASADE GAVIOLI: DAN ODPRTIH VRAT IN PARTY

V petek, 18. decembra, bo izolska zibelka elektronske kulture ob jubilejni zabavi z Umekom in drugimi staroborci gostila tudi popoldanski dogodek, na katerem si boste lahko ogledali ta sloveči interier, razstavo plakatov iz 20-letne zgodovine kluba ter pokramljala z bivšimi in zdajšnjimi ustvarjalci programa, Umekom ter razvpitim arhitektom Giannijem Gaviolijem.

Informacije o dogodku
Kdo: Ambasada Gavioli: Umek ...
Kje: Ambasada Gavioli, Izola
Kdaj: 18.12.2015do 19.12.2015
Cena:
3 fotografije v galeriji

Kot je ob nepričakovani prekinitvi dveletnega pavziranja na domačih odrih povedal že Umek, osrednji gost jubilejne zabave Ambasade Gavioli: »Posebne priložnosti kličejo po posebnih akcijah.« Poseben pa ne bo le nočni program, ki ga bodo spletli še Sputnik, Psiho, Lemon, Paolo Barbato ter performerji, ki pripravljajo rojstnodnevni šov, ampak tudi brezplačen spremljevalni popoldanski dogodek.

video: Luciano @ Ambasada Gavioli:

PETEK POPOLDAN V AMBASADI

Dogajanje v Izoli se bo v petek, 18. decembra, začelo po kosilu, ko bo Ambasada Gavioli gostila svoj prvi pravi Dan odprtih vrat v 20--letni zgodovini. Med 13. in 18. uro si boste lahko ogledali interier, ki ga poznajo vsi študenti arhitekture v tem delu Evrope. O oblikovanju prostora, ki je zaznamoval regionalno popkulturo, bodo spregovorili kreativni oče Gianni Giavioli in drugi legendarni ambasadorji, skozi vrhunce 20-letnega negovanja avantgarnih kulturnih tokov na slovenski obali pa se boste lahko sprehodili še ob ogledu pregledne razstave plakatov in dokumentarca Katedrala luksuznih barv. Seveda bodo gostitelji za rojstnodnevne obiskovalce pripravili tudi pijačo dobrodošlice, popoldansko druženje pa se bo zaključilo z vodenim pogovorom z izbranimi gosti, ki so zaznamovali zgodovino Gaviolija.

DAN ODPRTIH VRAT
=> Ogled Ambasade Gavioli
=> Pregledna razstava plakatov
=> Dokumentarec Katedrala luksuznih barv
=> Pijača dobrodošlice
=> Gianni Gavioli in Umek
=> Vodeni odprt pogovor z legendami AG
=> Druženje z nekdanjimi in zdajšnjimi ustvarjalci programa

ZABAVA OB 20-LETNICI AG
=> Umek
=> Sputnik
=> Lemon
=> Psiho
=> Paolo Barbato
=> Performansi
=> Presenečenje

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri