Za vsako ceno (Hell on High Water)

  • 11.02.2017

Avtor napete zgodbe o vplivih mehiških mamilarskih kartelov na ameriško družbo v filmu Sicario se je lotil obravnave še ene gnojne rane v sistemu.

(Foto: Profimedia)

2 fotografiji v galeriji

Tokrat nas popelje v zahodni Teksas, pred duri tamkajšnje državne banke, ki z malo poslovalnico na vogalu še manjšega mesta povzroča velike težave tamkajšnji družini. Brezdušna institucija, ki želi ljudem vzeti še tisto malega, kar imajo, pripelje ločenega očeta in njegovega starejšega brata, sicer nekdanjega kaznjenca, da v boju za lastni ranč obupano skujeta bančni rop. To pa je le začetek spirale, ki vodi v vedno večji kaos, iz katerega lahko izstopi le en preživeli zmagovalec – oni ali sistem. Eden boljših filmov letošnjega leta, ki bo z zgodbo obupa in upora brez težav domač tudi slovenskemu gledalcu. To ni običajen in tudi ne enostaven film. Izkoristite priložnost, da ga ujamete na velikem platnu – med vsemi superheroji in fantazijami je pravo olajšanje spet videti zgodbo, ki se tiče nas samih.

R: David Mackenzie
I: Dale Dickey, Ben Foster, Chris Pine
Ocena: 5

TEKST Darjo Hrib
FOTO Profimedia

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri