Festival ULTRA EUROPE

Ta konec tedna v Splitu in na Hvaru regionalni glasbeni spektakel leta.

Informacije o dogodku
Kdo: Festival ULTRA EUROPE
Kje: Split in Hvar, Split/Hvar
Kdaj: 12.07.2013 ob 11:24 do 14.07.2013 ob 00:00
Cena:
Domača stran: http://www.ultraeurope.com/

Legendarni stadion Poljud in jet-setterski otok Hvar sta od letos prizorišče enega največjih evropskih elektronskih festivalov. Ustvarjalci razvpitega miamijskega UMF-a se ob 15. izdaji domačega festivala in odmevnih sestrskih projektih v čilskem Santiagu, Sao Paulu, Buenos Airesu, Seulu, Sao Paulu in Ibizi podajajo na osvajanje Evrope. Prizorišče svoje najnovejše zgodbe so v sodelovanju s konzorcijem vodilnih regionalnih klubskih in festivalskih promotorjev izbrali po skrbrnem pregledu dveh ducatov lokacij, jadranska obala pa jih je ob logistiki, idilični naravi, vrhunski hrani in prijetnih ljudeh navdušila tudi z izjemnim razvojnim potencialom turizma in zabave. Pričakovanja pred regionalnim glasbenim spektaklom leta, ki bo sledil vrhunski programski in tehnični zasnovi Ultrinih projektov, so izjemna, saj so bile "early bird" vstopnice razgrabljene v nekaj urah, podobno je sledilo z drugim in tretjim kontingentom, pošle pa so tudi že vstopnice za zaključni Ultra Beach party na Hvaru.

Na treh odrih v Splitu in na ekskluzivni zaključni zabavi na Hvaru se bo zvrstilo kar 37 najbolj vročih didžejev in elektronskih skupin. Split bodo razgibali: Armin van Buuren, Avicii, Afrojack, Hardwell, Chase & Status, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Arty, Porter Robinson, Sander van Doorn, Cazzette, Krewella, Riot Gear, Deniz Koyu, Swanky Tunes, Bingo Players, Adventure Club, Hard Rock Sofa, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W, Danny Avilla in Brass Knuckles, z mojstri tehna in housa, kot so Umek, Luciano, Adam Beyer, Yousef, Art Department, Marco Carola, Guy Gerber, Jamie Jones, Jon Rundell in Reboot, prihaja na Poljud tudi najbolj priljubljen tehno-didžej na svetu, Carl Cox, nosilci zaključne zabave v hotelu Amfora Grand Beach Resort na Hvaru pa bodo Steve Aoki, Erick Morillo, Nervo in Dada Life.

www.ultraeurope.com

www.facebook.com/UltraEurope

TRENUTNE CENE VSTOPNIC / CURRENT TICKET PRICES
Redna - 2 dneva (12 in 13/7) = 75 eur
VIP - 1 dan (12 ali 13/7) = 100 eur
VIP miza za 4 osebe – 1 dan (12 ali 13/7) = 500 eur
Zaključna zabava na Hvaru (14/7) = 80 eur

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri