Duet Silence na mistični lokaciji ŽAL ODPADE

ZARADI ČUDOVITEGA VREMENA ŽAL ODPADE

V petek, 5. septembra, se bo ob 21. uri zgodil Koncert ob koncu sveta! Dovolite si biti čustveno razgaljeni pod vplivom brezhibnega inštrumentalnega vokala, prepustite se miselni meditaciji ob sleherni noti.

Koncert so vrli metliški kudovci zaradi čudovitega avgusta prestavili v indijansko poletje. Držimo njim in sebi pesti, da bo res lepo in da bo poleg konecrta v Beli krajini dozorelo tudi grozdje!

Informacije o dogodku
Kdo: Duet Silence
Kje: Metliška Koupa, Metlika
Kdaj: 05.09.2014 ob 21:00
Cena: 10 evrov (člani KUD Plac 8 evrov)
Domača stran: http://kudplac.si/
3 fotografije v galeriji

Ob 10. obletnici aktivnega in neprekinjenega delovanja Kulturno umetniškega društva Plac zdajšnji aktivni člani neprofitnega in prostovoljnega društva organizirajo koncert, na katerem boste na mistični lokaciji uživali v glasbi dueta Silence
Mistična lokacija je metiško kopališče, metliška Koupa: uživali boste pod drevesnimi krošnjami, obsijanimi z luninim sijem, ob žuborenju začarane reke Kolpe.


Duet Silence sestavljata Boris Benko (pevec, tekstopisec) in Primož Hladnik (klaviature, aranžiranje).
Duet Silence je izdal štiri samostojne albume Ma non troppo (1997), Unlike a Virgin (1999), Vain, a Tribute to a Ghost (2004) in muzikal Accompaniment for the End of the World (2012). Leta 2006 sta napisala in sproducirala Volk, 12. ploščo skupine Laibach, ter izdala zbirateljsko dvojno ploščo Key Silence.
Silence sta izdala tudi štiri albume z gledališko glasbo: Maison des Rendez-Vous (2003), Veronika (2005), Ljubezen na smrt (2007) in dvojno ploščo z glasbo iz Pandurjevih predstav Barok in Kaligula, The Passion of the Cold (2008).
Njuna glasba tvori celoto več kot 30 gledaliških, lutkovnih in plesnih predstav. Redno sodelujeta z režiserji Matjažem Pograjcem, Tomažem Pandurjem, Aleksandrom Popovskim in Primožem Ekartom.
S svojo glasbo sta sodelovala tudi pri zadnjih dveh filmskih projektih režiserja Damjana Kozoleta, pri celovečercu Slovenka (2009) in dokumentarcu Projekt: rak (2013).

Svojo prisotnost lahko najavite tudi na FB-dogodku: kliknite sem.
Prosta prodaja vstopnice na mc@kudplac.si in vstopnina na dan dogodka: 10 €.
Za člane Kud Plac je vstopnina 8 €.

Metliška mladina, Playboy je z vami!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri