Dick Long zopet v sedlu

V dobrih desetih letih, kar je v hrvaškem Playboyu izhajal kultni strip Dick Long, pa zatem tudi v srbskem in makedonskem, se je nabralo za štiri 108-stranske albume nagajivega kriminalno-erotičnega stripa. V njem nam Dick Long odgovori na vsa vprašanja, ki si jih ne upamo postaviti niti svojim mamam, ok(u)rca pa tudi risarja, češ, da pretirava z dolžino, po kateri ga cenijo ženske. »Kdo pa ima, lepo vas prosim, tolikšen nos?« se sprašuje.

Predstavitev in podpisovanje drugega od štirih albumov Dicka Longa bo v sredo, 4. decembra, ob 19. uri, v Strip.art.nici Buch - TPC Murgle v Ljubljani. Navzoči bodo avtor Štef Bartolić, scenarist Darko Macan, založnik Bernard Radovčić, mogoče pa boste srečali tudi Dicka.

Informacije o dogodku
Kdo: Strip.art.nica Buch
Kje: TPC Murgle, Ljubljana
Kdaj: 04.12.2013 ob 19:00 do 04.12.2013 ob 22:00
Cena: Vstop prost
Domača stran: http://www.stripi.si/

Na voljo bo tudi prva številka priljubljenega stripa. Ob nakupu vas bo legendarni Buch počastil z Dickovo priljubljeno pijačo, ki jo proizvaja slavni John s sinovi, in jedjo, ki so jo po njem poimenovali Hot Dick ali Long Dog.

Drage naše dame, Dick Long je priporočljivo novoletno darilo za vašega ljubega ... garantirano boste imele nekaj dni miru pred njim ... hm, ali pa bo še bolj vroče?! Gospodje, obvezen nakup za vas ... mogoče v stripu dobite idejo, s katero si popestrite in zabelite praznike v dvoje.

Opomba: strip je v sočni hrvaščini.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri