DANES svetovni tek Wings for Life v živo

Danes bo potekalo Google Hangout srečanje Wings for Life World Run, ki bo v živo predvajano neposredno iz prostorov Google EMEA v Dublinu na Irskem. Pridružite se na spletu in spremljajte večer v znak proslave prvega tekmovanja. Gostujoči govorniki večera bodo med drugim Colin Jackson (svetovni prvak v teku čez ovire), Anita Gerhardter (izvršna direktorica fundacije Wings For Life) in dr. Jessica Kwok ter tudi nekateri od ambasadorjev dogodka Wings for Life World.

Informacije o dogodku
Kdo: Wings for Life World Run
Kje: The Foundry, Google, Dublin
Kdaj: 10.02.2014 ob 18:30 do 10.02.2014 ob 20:00
Cena: Vstop prost
Domača stran: https://plus.google.com/+Wingsforlifeworldrun

Čas: 18.30–20.00 (približno 90 minut)
Lokacija: The Foundry, Google, Barrow Street, Dublin 2

Pogovor bo razdeljen na 30-minutne dele, ki bodo pokrivali sledeče teme:
1. Predstavitev fundacije Wings for Life
2. O svetovnem teku
3. Spoznajte tiste, ki prispevajo.

Kaj je Google Hangout on Air?
Google Hangout je orodje za videoprenos v živo, ki omogoča deljenje pogovora s ključnimi globalnimi in lokalnimi ambasadorji Wings for Life World Run.
Prostori Google's Foundry bodo namenjeni povezavi med pogovorom v živo v studiu in mednarodnimi ambasadorji Wings for Life World Run po vsem svetu, ki se bodo pogovoru pridružili s pomočjo orodja Hangout.

Kako se lahko pridružite?
- Sledite Google+ Circle for Wings for Life World Run tako, da kliknete na povezavo: https://plus.google.com/+Wingsforlifeworldrun
- Gledate video v živo na Wings for Life World Run YouTube kanalu.
- Postavite vprašanja preko google+ oziroma jih pošljete direktno na susiedardis@richmondmarketing.com oziroma pokličete +353 86 827 7993.

Pred začetkom srečanja Hangout v živo bo povezava objavljena tudi na spletni strani: www.redbull.com/si/sl.

Po koncu dogodka si bo posnetek mogoče ogledati na kanalu Wings for Life World Run YouTube, irska ekipa pa bo objavila videoposnetek tudi na www.wingsforlifeworldrunnewsroom.com.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri