Cupra dan na letališču v gorenjskih Lescah

  • 15.06.2012

Kot že nekaj let prej bo Seat tudi letos v začetku julija (natančneje 7. julija 2012) na letališču v gorenjskih Lescah pripravil tradicionalni Cupra dan, na katerem bodo obiskovalci v divjem Seatu Leonu Cupra s štirimi vozniki relija na čelu z Andrejem Jerebom doživeli nepozabne vožnje, številna adrenalinska presenečenja in si prislužili nagrade za vse generacije.

(Foto: Mediaspeed)

26 fotografij v galeriji

Nekdo izmed sodelujočih v nagradni akciji Avto degustacija bo v trajno last dobil celo novo Seatovo Ibizo. Največjim srečnežem bodo pripravili doživetje posebne vrste, saj se bodo lahko popeljali z dirkalnikom prvenstva WTCC Seatom Leonom S2000.

Za dvig adrenalina bo s predstavo v zraku poskrbel odlični akrobatski pilot Peter Podlunšek, k povišanemu srčnemu utripu na tleh pa bodo pripomogli vroča dekleta ter dinamične in spretnostne vožnje z različnimi avtomobili znamke Seat.

Obiskovalci si bodo lahko ogledali tudi razstavo športnih različic Seatov in predelane avtomobile ljubitelje znamke Seat, poskrbljeno pa bo tudi za najmlajše, ki se bodo lahko pomerili na Mini Cupra reliju z avtomobili na daljinsko upravljanje, preizkusili simulator vožnje Smart RS in se kratkočasili v otroškem kotičku.

Na prireditvi bodo tudi Denis Avdić z ekipo Radia 1, Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu, Playboyeve zajčice, ekipa naše revije in drugi.

Tisti, ki bi jo radi obiskali, se lahko na prireditev brezplačno prijavijo na tem spletnem naslovu.

Fotografije so iz lanskoletnega dogodka.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri