Briljantina v Križankah

Briljantina, eden najbolj priljubljenih muzikalov vseh časov, med 19. in 22. avgustom ob 20.30 v ljubljanskih Križankah.

Informacije o dogodku
Kdo: Mykal Rand
Kje: Križanke, Ljubljana
Kdaj: 19.08.2013 ob 20:30 do 22.08.2013 ob 20:30
Cena: 49 € in 39 €
Domača stran: http://www.ljubljanafestival.si/koledar/briljantina-muzikal/
4 fotografije v galeriji

Te dni v Londonu potekajo vaje za premiero enega najbolj priljubljenih muzikalov vseh časov na odru ljubljanskih Križank. 19. avgusta bodo umetniki z West Enda pod koreografskim in režiserskim vodstvom starega znanca Ljubljana Festivala Mykala Randa prikazali Briljantino Jima Jacobsa in Warrena Caseyja. Zgodbo o tegobah in radostih ameriških najstnikov v 50. letih 20. stoletja, zaznamovano z duhom uporništva, so na Broadwayu prvič prikazali leta 1972. Do leta 1979 je že potolkla rekorde najdlje trajajočega šova na Broadwayu. K priljubljenosti muzikala je veliko pripomogel tudi istoimenski film, v katerem v naslovni vlogi nastopata Olivia Newton-John in John Travolta.

Muzikal bo v Križankah na sporedu med 19. in 22. avgustom ob 20.30. V glavnih vlogah bodo nastopili Maggie Lynne (Sandy), Philippa Stefani (Rizzo), Sean Mulligan (Danny) in Dan Burton (Kenickie).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri