Bogati program letošnjega SOF-a

SOF bo svoja vrata v GH Bernardin v Portorožu odprl 30. marca ob 10. uri, in sicer z razstavo in projekcijo vseh del, prijavljenih v tekmovalni del letošnjega festivala.

Informacije o dogodku
Kdo: SOF
Kje: GH Bernardin, Portorož
Kdaj: 30.03.2011 ob 16:00 do 01.04.2011 ob 20:00
Cena: 60-410 EUR
Domača stran: http://www.sof.si/

Ogled razstave in projekcije prijavljenih del je do 16. ure brezplačen, projekcija del pa bo potekala v naslednjem vrstnem redu: G – Radio, H – Inovativne oblike komuniciranja, J – Dogodki, A - FILM (TV, kino in spletni oglasi) in I - Celostne oglaševalske akcije.

Predavanja se pričnejo ob 16. uri, ko bo na sporedu najprej pregled Oglaševalske letine v režiji Mitje Petroviča in Janeza Rakuščka, ob 17.15 uri bo sledila okrogla miza na temo novih razmerij med naročniki in agencijami, ki jo bo vodila Ladeja Godina Košir, ob 18.30 uri pa še predavanje Francija Zavrla s pogledom na sedanji in prihodnji razvoj slovenskega medijskega prostora, predavanje pa bo tudi priložnost, da Francija Zavrla vprašate, ali bo šel res na Dnevnik ali ne.

Zbornik letošnjega SOF-a, vključno z nagrajenimi deli, bo izšel kmalu po SOF-u in ga bodo udeleženci prejeli po pošti.

Bodite zraven tudi vi. Preverite program in pridite v Portorož.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri