BMWjeva ekoregata na Bledu

  • 11.06.2013

Dame in gospodje, zacahnajte si datume na koledarjih, med 21. in 23. junijem se bodo namreč na 200-metrski stezi v veslaškem centru na Bledu pomerile ekipe četvercev s krmarji na BMWjevi ekoregati. 

5 fotografij v galeriji

Uradno dogodku pravijo BMW Clean Water Bussines & Diplomatic Regatta, saj je nje glavni sponzor ta znana bavarska manufaktura jeklenih žrebcev. BMW je sicer že dolgo povezan s svetlovno veslaško zvezo FISA, pa tudi leta 201, ko je Bled gostil svetovno veslaško prvenstvo, je bila ekoregata že udejanjena. Do danes je prerasla v velik mednaroden dogodek, in letos bodo na njej sodelovala podjetja iz sedmih držav, ki bodo veslala v četvercih s krmarjem.

Podjetja s sodelovanjem na regati podjetja podpirajo projekt Partnerstvo za čiste vode in 12 tisoč otrokom iz 240 Ekošol iz sedmih držav (tudi Slovenije) omogočajo okoljevarstvene projekte (ti nastajajo v sodelovanju z WWF) za čistejšo vodo. V sklopu regate bodo ti projekti tudi predstavljeni, hkrati pa bo potekala tudi čistilna akcija. 

No, zdaj veste, kam jo boste mahnili za vikend med 21. in 23. junijem. Prosimo? Ne, ne, ne .. ne zahvaljujte se, v užitek nam je bilo vam posredovati tole novico. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri