Priborite si superzvezdniško princesko!

  • 23.01.2009

Agencija Pristop in Sindikat sta združila bicepse in Princess Superstar pripeljala v Slovenijo. Njena interpretacija zlitja elektronike in hiphopa vas čaka 30. januarja 2009 v ljubljanskem Klubu K4. Z našo pomočjo bodite tam!

Morda princeska po imenu, toda ta prodorna didžejka, vokalistka in producentka pri pisanju besedil ne špara z jezikom. Začela je pri sedemnajstih, ko je svoje stalno prebivališče preselila v New York. Tam je posnela svoj prvi demo in ta jo je lansiral na underground hiphop sceno. Leta 2002 se je dokazala s singlom Bad Babysitter.

Njena izrazna sočnost je prišla na plano. Pela je: »I'm a bad babysitter, got my boyfriend in your shower, woo, I'm makin' six bucks an hour.« Kmalu zatem je sledil odločen naskok na klubska plesišča, tokrat z ghetto-tech vižo Fuck Me on the Dancefloor. Opa, krasne so želje mlade superzvezdniške princeske, celo tako mamljive, da je bejba hitro dobila številne ponudbe za sodelovanje. Tako je kmalu delala v studiih skupaj z elektrotitani, kot so The Prodigy, Moby, Larry Tee, Felix da Housecat, Junior Sanchez in mnogi drugi.

Vstopnina pred polnočjo je 8 EUR, kasneje 12 EUR (razen če skačete naokoli z dokazom, da ste študent, potem vam bodo dali na postpolnočno tarifo 2 EUR popusta).

Ob tem pa vam mi ponujamo možnost, da si priborite prost vstop na ta edinstveni glasbeni šov. Pravilni odgovor na spodnje vprašanje pošljite na naslov nagrade_playboy@adriamedia.si, srečneža, ki bo končal na »guest listi«, pa bomo obvestili po elektronski pošti in ga omenili tudi na naši spletni strani.

Pozor: starostna meja za vstop v klub K4 je 18 let! Nagrajenec prevzame vstopnice z osebnim dokumentom na blagajni na dan dogodka ob prihodu v klub.

Prodor Princess Superstar na klubska plesišča se je zgodil z ghetto-tech himno:

a) Bad Babysitter

b) Fuck Me on the Dancefloor

c) I'm the One you want

Za nadaljnje informacije o Princess Superstar lahko obiščete njeno uradno stran ali pa se nagibate ob ritmih komada Bad Babysitter.

Srečni izžrebanec je: Jernej Kovač iz Izole! Vstopnici prevzamete z osebnim dokumentom na blagajni na dan dogodka ob prihodu v klub. Čestitamo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri