Podarjamo knjigo Od posla do užitka

  • 23.02.2012

Prihranite čas, povečajte vrednost podjetja, uživajte v osebni svobodi.

Sistem Wise Exit, katerega opisuje ta knjiga, je namenjen tistim podjetnikom – lastnikom, ki želite svoj posel upravljati tako, da ga boste imeli ves čas pod nadzorom in se boste prav zato lahko svobodno odločali o tem, koliko in na kakšen način bo posel vplival na vaše zasebno življenje.

Ko boste začutili, da vas posel ne veseli več, ko boste želeli uresničiti še druge ideje in druge življenjske cilje, pa se boste lahko iz posla, upravljanega po sistemu Wise Exit, uspešno umaknili.

Obvladajte posel, da ne bo posel obvladoval vas.

Mnenja

»Odlična streznitev in napotilo. Knjiga nam na posreden in odkrit način pove, da je življenje minljivo. Od nas je odvisno, ali bomo izstopili iz drvečega vlaka podjetništva, vodenje prepustili mlajšim ter se posvetili radostim jeseni življenja.« Mag. Ivan Simič, Simič & partnerji d.o.o.

»Za vse sedanje in bodoče sotrpine, ki jim ni treba ponavljati naših napak. Naj svojo energijo, vizijo, znanje, ambicije, vlagajo na pravo mesto, ne pa da lovijo lastni rep, kot (smo) ga večkrat mi.« Matevž Kustec, Atet d.o.o.

»Knjiga je napisana izkustveno, z všečno osebno noto, brez želja ugajati ali spreminjati meje akademskih razprav, pač pa z izrazito uporabno noto. Knjigo priporočam kot nepogrešljivo sopotnico vsakdana.« Dr. Milena Fornazarič

Kako do knjige?

Za knjigo se lahko potegujete tako, da nam na e-naslov playboy.nagrade@adriamedia.si pošljete sporočilo. Nagrajenca bomo naključno izžrebali med vsemi prejetimi sporočili.