Majici iz filma Limitless

  • 28.03.2011

Playboy v sodelovanju s Karantanija Cinemas podarja eno žensko in eno moško majico iz filma Odklenjen (Limitless), ki bo na velika platna naših kinematografov prispel 24. marca tega leta Gospodovega. V njem svoj igralski talent na ogled postavljajo Robert DeNiro, Bradley Cooper in Abbie Cornish, režisersko taktirko pa je vrtel Neil Burger.

Če ste zamudili opis v naši aprilski številki, ga ponavljamo še enkrat: Odklenjen (Limitless) je film, ki postavi vprašanje: kako si predstavljate sebe, če bi bili popolni? Ne vizualno, temveč umsko. Razcapani pisec, ki se bori z ustvarjalno blokado, dobi pomoč v obliki zdravila. Baje preverjenega, baje legalnega. Učinek je izjemen - odklenejo se vse zmožnosti njegovih možganov. Tip s tabletko postane genij, ima neoviran spomin, v nekaj dneh se nauči nov tuji jezik, obvlada vse, od financ do umetnosti. A takšna moč ima ceno - zdaj ga želi marsikdo nadzorovati.

Nagrajenca:

Slak Boštjan iz Krke
Erika Maver iz Slapa ob Idrijci

Čestitamo!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri