Kosilo s pisateljem Georgeem R. R. Martinom

  • 21.06.2011

Avtor epske fantazijske knjižne serije Pesem ledu in ognja, ki ga je revija Time uvrstila na seznam 100 najbolj vplivnih ljudi na svetu, 22. junija prihaja v Slovenijo. V nagradni igri na spletni strani Playboya smo izbrali enega uporabnika, ki bo imel izjemno priložnost, da se s pisateljem osebno sreča na poznem kosilu. Trem uporabnikom Playboya pa smo podarili še izvod njegove knjige Vranja gostija, ki te dni prihaja v slovenske knjigarne.

Glavno nagrado, kosilo s pisateljem, ki bo v četrtek, 23. junija, prejme:

- Simon Dvornik

Izvod knjige Vranja gostija pa prejmejo:

- Katja Zalokar
- Boštjan Slak
- Matej Domevščik

Vsem čestitamo!

Srečanje s pisateljem

George R. R. Martin bo 22. junija ob 19. uri podpisoval knjige v knjigarni Dom knjige v Kopru, 23. junija ob 18. uri pa v ljubljanski knjigarni Konzorcij. Priložnost za srečanje v živo s pisateljem imate tako vsi ljubitelji njegovih knjig.

Avtor ima pri nas ogromno oboževalcev; kot lahko razberemo iz prodaje knjig, beremo na različnih forumih in slišimo od koga, ki je del kroga bralcev. Revija Time ga je v svoji prvoaprilski izdaji označila: "nekateri so čudežni dečki, nekateri se razcvetijo bolj pozno, potem pa je tukaj George R. R. Martin." Na HBO se pravkar predvaja tudi TV-serija posneta po njegovih knjigah.

4. del sage prihaja na slovenske police

Ta teden bo Mladinska knjiga izdala knjigo Vranja gostijo, ki predstavlja že 4. del sage Pesem ledu in ognja (ostale knjige v sagi so: Igra prestolov, Spopad kraljev in Vihra mečev).

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri