Movember: brki, kot jih ima Filip Flisar

  • 07.12.2015

Movember, gibanje, ki z osveščevalno noto vsako leto v novembru številne moške spodbudi k puščanju brk, je za nami tudi letos.

Številni brki, takšni in drugačni, so spodbujali k rednim, preventivnim pregledom in opozarjali na nevarnost raka prostate. Skupinsko pa je izziv sprejel tudi moški del ekipe LifeClass Term Sveti Martin, kjer so pred kratkim odprli dve ordinaciji poliklinike Svetega Nikola iz Varaždina. Ukvarjajo se s težavami moške in ženske menopavze, z rakom na prostati in drugimi boleznimi. Fantje so pogumno odvrgli britvice in si en mesec pustili rasti brke.

K akciji je na svoj način prispeval tudi naš smučarski krosist Filip Flisar, najbolj znan slovenski brkač. Pred kratkim je namreč obiskal terme in s svojimi brki navdušil direktorja. Ta se je odločil, da bo sodeloval v brkatem gibanju in k temu pritegnil tudi svoje sodelavce. Rezultati so bili prekrasni, ženski del ekipe pa navdušen.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri