Magična sedmica Največjega Zmenka na Slepo v S-love-niji

  • 13.01.2016

Spoznavni portal ona-on.com v sodelovanju z radiem Antena pripravlja Največji Zmenek na Slepo v S-LOVE-niji – že sedmi po vrsti. Zakaj magična sedmica? Teden ima sedem dni, naša Zemlja ima sedem morij, poznamo sedem not glasbene lestvice, Issac Newton pa je določil sedem barv mavrice. Seveda lahko pod konotacijo »magično« dodamo še pravljično sedmico in citat psihologa Georga A. Millerja, ki je število sedem označil za magično, ker je sedem število objektov, ki jih lahko ima povprečen človek v delovnem spominu.

Kaj sedmica pomeni za vas in več kot 1.000 samskih, ki se bodo 29. januarja v klubu Cvetličarna udeležili Največjega Zmenka na Slepo v S-LOVE-niji? Poglejmo.

1. Spoznali boste nove ljudi in stkali nova prijateljstva.

Priložnosti bo veliko, saj se bo na enem mestu hkrati zbralo več kot 1.000 samskih deklet in fantov, ki se bodo želeli to eno noč brez omejitev zabavati, spoznavati in osvajati.

2. Ob ritmih moderne glasbe boste lahko preplesali celo noč, hkrati pa se boste naučili novih plesnih korakov.

Ples je ritem dveh teles, ki ju poveže v eno. Da se boste lahko naučili novih plesnih korakov, vam bo plesna šola priskrbela soplesalko, če pa ste bolj solo plesalci, pa vam bo DJ zagotovil dovolj glasbe, da boste lahko pokazali svoje skrite (solo) plesne talente.

Ona on

3. Spoznali boste Ljuba (ki vas bo zadel s svojo puščico).

Kupid Ljubo vam bo dal nasvet za učinkovito osvajanje in vam pomagal do želenih osvajalskih rezultatov. Le pazite, da bo vas in vašo izbranko zadel s svojo puščico ljubezni!

4. V družbi več kot 1.000 samskih boste lahko ugotavljali, ali vam bolj leži Pantomima ali Kviz ali pa ste za bolj Sladke predstavitve.

Vso noč bo potekal spoznavni poligon, ki vam bo omogočil, da boste v le nekaj urah spoznali ogromno deklet. Žal svojih športnih talentov ne boste mogli pokazati, lahko pa boste dekleta navdušili z iznajdljivimi odgovori.

Ona on

5. Lahko se boste (ponovno) zaljubili.

Na enem mestu se bo zbralo več kot 1.000 samskih, zato bo izbire, ne glede na to, ali želite ljubezen ali le prijateljico, veliko.

6. Uživali boste v plesnem in pevskem nastopu.

Kdo bo plesal in kdo pel naj zaenkrat ostane skrivnost, a verjemite - oba nastopa bosta vredna ogleda.

7. Vso noč boste dobre volje, saj bo ljubljanski klub Cvetličarna nabito poln z pozitivno energijo.

Spoznavni poligon, plesni nastopi, učenje novih plesnih korakov, nagradne igre, odlična voditelja, druženje z Ljubom, 50% popust na članarino ona-on.com in še in še – dogajalo se bo veliko, dogajanje pa vam bo na obraz narisalo velik nasmeh.

Vidimo se 29. januarja ob 21.00 uri v klubu Cvetličarna na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 7, kjer bomo dokazali, da je sedem res magična številka!

P.S. Za boljšo predstavo dogajanja si poglejte video, kako smo se imeli lani na Največjem Zmenku na Slepo v S-LOVE-niji 6.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri