Keecker: Elektronski ljubljenček

  • 12.04.2014

Prihodnost, v kateri roboti postanejo domače živalce, je še korak bliže. Keecker je estetsko oblikovan robot, ki vam sledi po stanovanju in skrbi, da vam ni nikoli dolgčas.

Poveže se z androidnim telefonom in iz njegovih vsebin ali vsebin, naloženih v podatkovnik robota samega, predvaja glasbo, projicira filme in igre na bližnje stene, omogoči, da se s prijatelji pogovarjate po Skypu, medtem ko se sprehajate po hiši, ali pa ga uporabite kot nadzorno kamero, ki preveri spečega otroka, ali zakaj se žena toliko časa obira v kopalnici. Upravljate ga s telefonom, vse od nadzora predvajanja zvoka do igranja iger. Baterija zdrži tja do enega tedna, združljiv je s skoraj vsemi androidnimi aplikacijami (možnosti so tako neskončne), zna pa tudi preverjati kakovost zraka v domu. Robot, ki zna zabavati in varovati, seveda ni poceni – posvojitev stane kar 4430 evrov. Seksa pa ne namesto vas. Na srečo, kajneda aneda.

www.keecker.com

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri