Halsey: Privlačnost ji pristoji

  • 28.12.2015

»Iz sebe potegnem samozavest, kot bi črpala vodo iz globokega vodnjaka,« pravi eksplozivna 21-letnica Halsey, ki z nevsakdanjim pogumom hitro osvaja glasbene odre in lestvice.

(Foto: Josh Reed)

Njen oče, Afroameričan, je poslušal rap in soul, mama, ameriška Italijanka, se je tešila z Alanis Morisette in The Cure.

Ashley Nicolette Frangipane, v umetnosti Halsey, je poslušala, kar je zvenelo iz zvočnikov, zato je njena glasba danes popoln miks očetovih in maminih glasbenih preferenc.

Njen prvi album z naslovom Badlands se je letos proslavil kot drugi najuspešnejši ženski glasbeni debut. Kot otrok je igrala violino in čelo, dokler ni presedlala na akustično kitaro, s fantov na punce in spet nazaj, se odkrito udarila s Taylor Swift, napisala nekaj odličnih tekstov, prišla, videla, zmagala in šla na turnejo s samim Week­ndom.

Nalepke, ki se je rade prijemajo, je v resnici ne zanimajo. Biseksualna? Pa kaj! Mulatka? Odlično! Bipolarno motena? Kdo tu je povsem zdrav? Halsey stopa po svoji poti in se ne pustiti motiti. »Postavite me na oder pred stotisoč glavo množico, če hočete. Ne morete me prestrašiti,« pove in si misli svoje. Življenjska drža, vredna posnemanja!

Foto: Josh Reed

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri