G3 spirits nabavo 20 vozil T-ROC zaupal podjetju Špan d.o.o.

  • 01.04.2019

Podjetje G3 spirits nič ne prepušča naključju. Zato so se pri nakupu novega voznega parka odločili za sodelovanje s podjetjem Špan d.o.o. Nakup sodobnih vozil Volkswagen je še eno v vrsti sodelovanj med podjetjema.

Podjetje ŠPAN d.o.o., s svojo 35 let dolgo tradicijo delovanja na področju avtomobilizma in mobilnosti nadaljuje svojo uspešno poslovno pot, tudi s sodelovanjem in povezovanjem z najuspešnejšimi podjetji v Sloveniji. Podjetje G3 spirits, kot vodilni prodajalec in distributer s poudarkom na destiliranih alkoholnih pijačah, za zagotavljanje podpore na terenu potrebuje prepoznavna in hkrati varna vozila. Pri izboru Volkswagen T-ROCa so izbrali sodobne asistenčno varnostne sisteme, ki voznikom omogočajo tudi polavtonomno vožnjo.

Podjetju G3 Spirits, d.o.o so priskrbeli večjo floto novih vozil zmake VW T-ROC, s katerimo želijo povečati ugled, zaupanje in prepoznavnost blagovne znamke, predvsem pa izboljšati varnost, zadovoljstvo in delovne pogoje svojih zaposlenih. Izbrali so rešitev vse na enem mestu. V podjetju Špan d.o.o. so namreč poskrbeli za svetovanje pred nakupom, za polepitev vozil, dobavo in dogodek ob predaji. Tako so vozila odeta v prepoznavno oranžno barvo podjetja.

Direktor podjetja G3 Spirits, d.o.o. Marko Šutanovac in direktor podjetja Špan d.o.o, Damjan Špan sta si ob slovestnem prevzemu novega voznega parka izmenjala simbolični ključ in vsem zbranim namenila nekaj besed.

"Hvala za izkazano zaupanje in izbor vozil, ki s svojimi asistenčnimi sistemi skrbijo za večjo varnost vaših zaposlenih," je ob predaji vozil dejal Damjan Špan, direktor podjetja Špan. 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri