Tukaj je nova serija telefonov Xiaomi, ki navdušuje še tako zahtevne uporabnike

  • 23.10.2020

Vrhunska kamera, zmogljiv procesor in dolgotrajna baterija - to so lastnosti nove Xiaomi serije telefonov Mi 10T, ki je pravkar prišla v Slovenijo.

(Foto: https://www.instagram.com/xiaomi.global/)

3 fotografije v galeriji

Svetovni tehnološki velikan Xiaomi predstavlja serijo Mi 10T, katere trio Mi 10T Pro, Mi 10T in Mi 10T Lite ustvarjalnost uporabe telefonov dviguje na raven, ki je še nis(m)o doživeli.

Slogan te močne trojice ravno zato nosi ime "Power Your Creativity" (Krepite vašo ustvarjalnost).

Glavni model Mi 10T Pro je opremljen s specifikacijami, ki se ne morejo primerjati z nobenim pametnim telefonom v svojem razredu. Mi 10T še naprej premika meje in zagotavlja vrhunsko izkušnjo za vse - od profesionalnih uporabnikov do navdušencev predvajanja (streaminga) in strastnih igralcev iger, medtem ko Mi 10T Lite prinaša 5G in neprekosljivo uporabniško izkušnjo.

Trojec Mi 10T Pro, Mi 10T in Mi 10T Lite prinaša kombinacijo vrhunske kamere, AdaptiveSync zaslona, zmogljivega procesorja in dolgotrajne baterije. Opremljeni z lastnostmi, komponentami in funkcijami, ki bodo prepričali tako profesionalce kot vse ostale uporabnike, ki jim telefon predstavlja nepogrešljivi del njihovega vsakdana. Za tiste, ki cenijo tehnološko dovršenost in se hkrati navdušujejo nad ustvarjalno uporabo, vzdržljivostjo in kakovostjo fotografij ter videov, s katerimi lahko vsak trenutek ustvarjajo neprecenljive spomine.

Vstopite v novo dimenzijo ustvarjalnosti 

Mi 10T Pro nadaljuje zapuščino Xiaomijeve ultra-ločljive kamere s podporo za OIS in 8K video z impresivno 108 MP glavno kamero. Temu vzoru prav tako sledita tudi Mi 10T Pro in Mi 10T, ki sta opremljena s trojno kamero - poleg glavne kamere jo sestavljata še 13 MP ultra široka kamera in 5MP makro kamera, spredaj pa jo odlikuje še 20 MP selfi kamera.

Naprave so opremljene s kamerami, ki bodo kadar koli zajele za uporabnika pomembne trenutke, Xiaomi pa ponuja tudi nove dinamične programske funkcije za fotografiranje. Šest samostojnih načinov dolge osvetlitve omogoča uporabnikom zajemanje umetniških posnetkov, od načina Moving crowd, ki se osredotoči na neaktiven objekt, hkrati pa zamegli dinamično okolje, do Star trails, ki ustvarja učinek zvezdnatega neba, do načina Photo Clones, ki uporabnika zajame na štiri različne načine. Poleg tega so na voljo trije novi filtri za fotografije - Cyberpunk, Gold Vibration in Black ice, ki pomagajo pričarati oziroma ustvariti želeno razpoloženje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xiaomi Slovenija (@xiaomi.slovenija) on

Enostavna uporaba z zaslonom AdaptiveSync TrueColor

Mi 10T Pro in Mi 10T sta opremljena z enim najboljših ravnih zaslonov, ki so danes na voljo v katerem koli pametnem telefonu, s hitrostjo osveževanja 144 Hz. Zaslon AdaptiveSync Xiaomi se samodejno ujema s sličicami na sekundo, poleg tega pa zaslon AdaptiveSync zagotavlja nemoteno izkušnjo in optimalno porabo baterije.

Zahvaljujoč Motion Estimation in Motion Compensation tehnologiji (MEMC) Mi 10T Pro in Mi 10T lahko naložita več sličic, da je video posnetek bolj prijeten za gledanje. Z barvno lestvico P3 in linijo TrueColor zaslon ponuja izjemno širok razpon in natančnost barv. Reading mode 3.0 simulira teksturo papirja za zaščito uporabnikovih oči, medtem ko zaslon Sunlight 3.0 samodejno izboljša kontrast in prilagodi dinamično zasičenost barv na prostem. Z vgrajenim 360° senzorjem zunanje svetlobe lahko zaslon inteligentno prilagodi svetlost tudi v pogojih osvetlitve ozadja.

Vrhunski procesor Qualcomm® Snapdragon 865 ™, visoko zmogljiva baterija 5000 mAh in tehnologija hitrega polnjenja Middle Middle Tab

Mi 10T Pro in Mi 10T ponujata izjemno energetsko učinkovitost, zmogljivost in 5G povezljivost. Xiaomijevo omrežje 5G zagotavlja še močnejšo združljivost z več omrežji na več lokacijah. Uporabniki bodo na namizju doživeli tudi novo igralno izkušnjo, zahvaljujoč GPU Qualcomm® Adreno ™ 650, medtem ko bo baterija s 5000 mAh pametne telefone ves dan napajala. Zahvaljujoč tehnologiji za optimizacijo napajanja baterij pametni telefoni sprostijo več energije za daljšo življenjsko dobo baterije, kadar je potrebna hitra poraba energije pa sta tu še tehnologija Middle Middle Tab in izjemno hitri 33-voltni žični polnilnik.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xiaomi Global (@xiaomi.global) on

Preberite več na Metropolitan.si

Oglejte si video predstavitev nove Xiaomi serije.