Zajčice na treningu s hokejisti Playboy Slavija

  • 07.02.2013

Takole nasmejani so bili naši sicer dokaj zadržani in treningu izjemno predani hokejisti HK Playboy Slavija, ko smo jih obiskali. Najbrž zato, ker jih je pocrkljala zajčica Barbara.

(Foto: Ivana Krešić, Gojko Zrimšek)

14 fotografij v galeriji

Jim pa gre tudi v letošnji sezoni zelo dobro. Cilji so vzdušju in kakovosti igralcev – moštvo je sestavljeno iz velikega števila zelo perspektivnih hokejistov – primerno visoki.

Med pisanjem tehle vrstic je HK Playboy Slavija zasedal zavidljivo drugo mesto v mednarodni ligi INL, pred fanti pa je bilo le še osem tekem do konca red­nega dela sezone v tej ligi.

Kako jim je uspevalo do zdaj in kako jim bo v prihod­nje, lahko preverite tudi na naši spletni strani, kjer vas bomo obveščali tudi o zakulisnem dogajanju, občasno pa tudi razdrli kakšno z igralci. V družbi lepih deklet, kakopak.

Vas pa vabimo, dragi bralci, skupaj z bralkami, da v čim več­jem številu obiščete Ledeno dvorano Zalog v Ljubljani, kjer bosta v sredo, 13. februarja, in v nedeljo, 3. marca, zadnji dve domači tekmi v rednem delu lige INL.

A ne skrbite, tudi v prihod­njih mesecih bo hokej ostal v domači hiši, saj se bo začela kon­čnica izjemno konkurenčne lige INL, v kateri upamo in glede na dosedanje vrhunske predstave pričakujemo, da se bodo fantje potegovali za sam vrh.

Seveda pa je tukaj tudi končnica državnega prvenstva, v kateri bodo zaigrali najboljši domači hokejski klubi. Med njimi, uganili ste, tudi HK Playboy Slavija.

HK Playboy Slavija

HK Playboy Slavija

HK Playboy Slavija

PLAYBOY_HK Slavija

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri