Hokejski klub Slavija odslej HK Playboy Slavija

  • 11.01.2013

Slovesno razglašam po vsej širni materi domovini in še dlje, saj v duhu nikoli ne smemo ostati za plankami domačega pašnika, četudi je ta še tako lep, skratka urbi et orbi, da je Playboy z novim letom postal boter znanega slovenskega hokejskega kluba, ki domuje v Zalogu pri Ljubljani in se od zdaj imenuje Hokejski klub Playboy Slavija.

Razlogov za našo podporo je nebroj, toda glavni je neustrašna vizija vrlih zaloških fantov. Vizija, ki so jo zastavili leta 2008, ko se je klub vnovič kot feniks dvignil iz pepela in se podal na zmagoslavno pot v skladu s prvobitnimi načeli olimpizma.

Vzdušje v moštvu je izjemno, fantje so prijatelji tako na ledeni ploskvi kot zunaj nje. Da je klub obstal in je vzor tako najmlajšim ljubiteljem športa kot tudi širši okolici, so se fantje odpovedali vsem finančnim nagradam, ob tem pa ostali popolni profesionalci.

Ob delu ali študiju namreč trenirajo vsak dan in veliko koncev tedna preživijo na tekmah. Njihov odnos je viden v rezultatih in še bolj na njihovih zadovoljnih obrazih.

Zato lahko rečem, da nam je lahko njihov pristop k delu in medsebojnemu nesebičnemu sodelovanju vir navdiha. In spodbuda, da hodimo zanje navijat v zaloško ledno dvorano, kjer bodo z njimi zadrsale tudi naše zajčice.

Glavni in odgovorni urednik Borut Omerzel

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri