HK Slavija pravi: "Drži tempo!"

  • 16.05.2014

Hokejisti HK Playboy Slavije vam ponujajo edinstveno priložnost - Prijavite se do 7. junija na Drži tempo in mogoče boste med tremi srečneži, ki se jim bodo lahko pridružili na klasičnem CROSS-FIT treningu v Centru Moj Fit in osvojili čudovite nagrade! To pa bo tudi odlična priložnost, da pobliže spoznate 25 super fantov. Verjeli ali ne, hokejisti "na suhem" niso tak bav-bav, kot izgledajo na ledu!

Ste zadnje mesece pridno trenirali, klesali telo in nabirali kondicijo? Si drznete preizkusiti svoje sposobnosti in sprejeti nov izziv? Če je odgovor da, NUJNO berite dalje!

Prijava je preprosta. Fotografirajte se med treningom, 'selfie' objavite na svojem Facebook profilu, na sliki označite HK Slavijo in pripišite: 'Sprejmem izziv! Držal/a bom tempo s HK Slavija!'. Vaše delo je s tem opravljeno. Ups, skoraj! Poskrbeti morate samo še, da čim več vaših prijateljev všečka sliko. Izbrani bodo namreč tisti trije, ki bodo med vsemi prijavljenimi zbrali največ všečkov!

Za vse, ki hokejistov HK Playboy Slavije še ne poznate, gre za ekipo z dušo in srcem predanim hokeju. Vendar pa niso samo rezultatski uspehi doma in na tujem tisti, ki jih okarakterizirajo. V zadnjih letih so znani predvsem po spoštovanja vrednem udejstvovanju v družbeno odgovornih akcijah in dogodkih, katerih organizatorji so nemalokrat prav sami. Lani so v mesecu novembru na primer z dogodkom Movember game pripomogli k ozaveščanju ljudi o zdravstvenih težavah moških in sredstva zbrana z dobrodelno tekmo namenili Društvu onkoloških bolnikov Slovenije. Organizirali so dogodek S knjigo na tekmo, na katerem so zbrali 300 novih knjig za OŠ Zalog. Pridružili so se akcijama Božiček za en dan in Očistimo Slovenijo ter pripravili športne dneve za otroke s posebnimi potrebami. Zveni kar v redu, kajne?

Fantje pa preprosto nikoli nimajo dovolj. Sezona je mimo in led se je stopil, a po krajšem počitku so v klubu že začeli z delom na polno paro. Njihova želja je nadgraditi lanske uspehe in organizirati še več izjemnih dogodkov, ki ne bodo pustili ravnodušnega prav nikogar. Želite postati del zgodbe tudi vi?

Obiščite njihovo spletno ali uradno Facebook stran, kjer boste izvedeli vse potrebne informacije. Časa za prijavo ni prav veliko, ekipa pa že nestrpno pričakuje svoje izzivalce in izzivalke.

OPOZORILO: Ekipa vsem prijavljenim dekletom sporoča, da se kukanje v garderobo ne spodobi!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri